up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Mest købte

Om kidinn

Hos Kidinn findes det bedste sportsudstyr til de små derhjemme.
Hos Kidinn finder du alt børnetøj og børnesko i de bedste mærker, så børnene kan nå deres potentiale. Vi har fodboldstøvler til deres første scoring, jakker og børnestøvler til udendørsaktiviteter, og vi har træningssko, så de kan løbe sig udmattet. Vi ønsker at hjælpe med at give de små et sundt liv gennem sport og fritidsaktiviteter.
Vi bør opmuntre dem til at dyrke sport, uanset om det er fodbold, svømning, tennis, løb, stå på ski eller andre udendørsaktiviteter. Når børn dyrker sport, opdager de deres grænser, de opdager hvad det vil sige at give sig fuldt ud, og desuden får de nye venskaber. Derfor er det vigtigt at de har det rigtige børnetøj. Tøj der lader dem bevæge sig nemt, og lader huden ånde. På Kidinn.com har vi teknisk syet børnetøj, designet med stamps, farver og i de bedste mærker såsom Nike, Adidas, Columbia, The North Face, Salomon, Timberland...
Vi ved, at komfort og sikkerhed er vigtigt når der vælges sko til børn. Derfor er vores afdeling af børnesko fyldt med alle de sko, støvler og træningssko, børnene får brug for, når de hopper rundt som nogle små energibomber.
Find alt hvad du har brug for så dine børn kan tage behageligt i skole, tage til sport eller på udflugt hos Kidinn. Butikken der specialiserer sig i børnesportstøj.

clouse menu Luk