`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

4moms

4moms Starter Set

  • 4moms Starter Set
  • 4moms Starter Set

4moms Starter Set

Produktbeskrivelse 4moms Starter Set

Magnetisk magi - Magneter hjælper med at holde skåle og plader på plads på 4moms bakken. Minimere rod hjælpe med at forhindre uønsket spild og hjælpe med selvfodring. Startsæt inkluderer to store skåle og låg, to små skåle og låg, en plade og redskab (gaffel / ske).

Ved du hvilke egenskaber der gør 4moms Starter Set til noget helt specielt?. Hvis du er på udkig efter 4moms Starter Set, har vi det på lager i vores online kidinn butik. På grund af vores store udvalg i Ernæring, ernæring, kost afdelingen, kan du være sikker på at finde lige de børnebutik, du er på udkig efter. Køb hos kidinn og bliv medlem af vores store online sports fælleskab.

Funktioner 4moms Starter Set

Produkttype

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk