`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Salewa

Salewa Minitrek 12L

  • Salewa Minitrek 12L
  • Salewa Minitrek 12L

Salewa Minitrek 12L

Produktbeskrivelse Salewa Minitrek 12L

Vores Maxitrek 12 er en komfortabel, 12-liters pakning, der er lavet af letvægts, holdbar, ripstop-polyester med polstret bæresystem. Det er let monteret bæresystem har intelligent placeret polstring på bagsiden og skulderstropper, hvilket gør det til en behagelig følgesvend for begge aktive Vandring og udforskning af byer. Udendørs opdagelsesrejsende vil finde masser af opbevaringsrum i hovedbygningen, separat forreste del og sidelommer.

Med reflekterende print til større synlighed.Hvis du skal bruge nye Salewa Minitrek 12L, har vi dem her til den bedste pris. kidinn har det og andre top kvalitets varer som børnebutik. Lad ikke denne chance gå forbi, få det bedste udstyr til din favorit sport. Med alle de børnebutik, finder du alt hvad du har brug for her.

Funktioner Salewa Minitrek 12L

Køn
Alder
Kapacitet
Taskeegenskaber
Produkttype
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk