up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Bestselgere

Om kidinn

Hos Kidinn finner du det beste sportsutstyret til husets barn.
I Kidinn finner du alle barneklær og sportssko for barn som vil drive sport med kvalitetsmerker. Vi har fotballsko til barna som vil skåre sitt første mål, vi har jakker og støvler for barn som vil oppdage fjellet og løpesko som er lette og raske .
Vi ønsker å hjelpe deg med å fremme et sunt liv for dine små barn gjennom sports-eller fritidsaktiviteter. Vi bør oppmuntre dem til å drive med en sport; fotball, svømming, tennis, løpe, skisport eller oppdage fjellet. La barna oppdager deres evner, lær betydningen av innsats og møte nye mennesker.Av denne grunn er det nødvendig å bruke egnede barneklær som er lette og luftige så de forenkler mobiliteten deres. På Kidinn.com har vi alle barneklær designet med tekniske stoffer, utskrifter og farger av de beste merkene; Nike, Adidas, Columbia, The North Face, Salomon, Timberland ...
Vi vet at komfort og sikkerhet er viktig når du kjøper sko for barn, så i Barnas sko-delen på vår side vil du finne sko, støvler, løpesko og joggesko som tåler både hopping, løping på gress og grus i alt slags vær.
Finn alt du trenger hos Kidinn, butikken som spesialiserer seg på barnas sportsutstyr. Hos oss finner du det konfortable og moderne til skolebruk, idrettsutstyr og alt utstyr til turer i fjellet.

clouse menu Lukk