up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside flecha

Altra

Altra

Vi er Altra, et merke av lidenskapelige løpere som skaper et produkt som vi bruker daglig og er entusiastiske over å inspirere verden til å bevege seg naturlig. Vi ble grunnlagt i bakrommet i en spesialbutikk i Wasatch-fjellene med det mål å hjelpe folk med å løpe mer naturlig og uten skader, og det er det som fortsetter å drive oss i dag.
Mens de jobbet i butikken, la grunnleggerne merke til at til tross for utvalget av løpesko i markedet og teknologiske fremskritt innen fottøy, så syntes løperelaterte skader å øke. Etter å ha undersøkt og testet tusenvis av sko, oppdaget de en mulighet til å forstyrre markedet og tilby et alternativ til den konvensjonelle, industristandard koniske tåboksen og den forhøyede hælen. Som et resultat ble merket grunnlagt med tanke på naturlig ytelse som omfatter balansert demping, en FootShape ™ tåboks og kjønnsspesifikke design.
Vi har kommet langt siden vår første sko ble utgitt i 2011. I dag laget vi mer enn 25 forskjellige skomodeller som spenner over vei, sti, utendørs, treningsstudio og hverdags fritidsklær, og selger i over 50 land over hele verden.

menn trail

menn trail

kvinnespor

kvinnespor

The New Lone Peak

The New Lone Peak

menn veien

menn veien

kvinner vei

kvinner vei

The New Rivera

The New Rivera

Avdelinger

Fottøy

Allt( Altra )

Nye produkter

Se alle produkter flecha

Bestselgere

Se alle produkter flecha

clouse menu Lukk