`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Buff ®

Buff ® Baby Original Buff Disney Classic Re-Fuel

Buff ® Baby Original Buff Disney Classic Re-Fuel

  • Buff ® Baby Original Buff Disney Classic Re-Fuel
  • Buff ® Baby Original Buff Disney Classic Re-Fuel
  • Buff ® Baby Original Buff Disney Classic Re-Fuel

Buff ® Baby Original Buff Disney Classic Re-Fuel

Produktbeskrivelse Buff ® Baby Original Buff Disney Classic Re-Fuel

Baby Buff® ble laget for de minste barna og deres foreldre som bryr seg om grundig beskyttelse av barnets sarte hud. Det er laget av sømfritt materiale, takket være dette unngår du selv den minste irritasjonen. Babybuffe er tilgjengelig i størrelser som passer for et barns liten hals, takket være dette gir de enda bedre beskyttelse mot elementene. Det brede utvalget av design vil helt sikkert tilfredsstille selv den mest krevende smaken av barn
Baby Buff® gir utmerket beskyttelse mot sol, vind og regn. Det er egnet for alle værforhold, holder en passende temperatur og lar huden puste, noe som gjør buff perfekt til enhver tid på året.
Den passer ideelt til utendørs lek, siden buffen kan brukes på flere måter: EG som hodetrekk under en sykkelhjelm, som en balaclava som beskytter mot vinden under kjøring, en hette som beskytter mot kulde eller bare som et skjerf, Armbånd eller hodebånd. Foreldre vil uten tvil glede seg over at det kan vaskes i maskin, og barn vil bli glade av det store utvalget av farger og design fra tegneserier.


Funksjoner:

Baby Buff® - ble laget for de minste barna og foreldrene deres som bryr seg om grundig beskyttelse av barnets sarte hud.
Stoff: Sømløs og elastisk mikrofiber, produsert med Polygiene®-teknologien
Multifunksjonell: Kan brukes som halsduk, bånd, lue, balaclava, hårbånd, etc.


Teknologi:

Mikrofiber:
Polyester er et teknisk stoff som er anerkjent for sine ypperlige egenskaper, for eksempel fuktighetsoverføring og rask tørking. Micro er en denne spesielle typen polyester som er styrket og har forbedrede tekniske forhold som forårsaker mykhet og elastisitet.

Polygiene®:
Teknologi som bruker sølvioner som forhindrer bakterier i å utvikle seg i tekstilfibre. Det er antibakterielt og forhindrer at ubehagelig lukt utvikler seg - gir følelsen av friskhet. Selv med betydelig fysisk anstrengelse, garanterer denne tekstilen riktig hygiene av klærne. Derfor anbefales den til sportsklær og utendørs bruk. Polygiene®-teknologi har mottatt Bluesign®-sertifikat og har blitt satt på listen over trygge klær.

Buff Counter-skjermer:
Vi selger alle buffs med fine og praktiske counter-skjermer; Det kan derfor være en attraktiv gave til en rekke anledninger. Det unike rygg- og hvite hodet er en fin kontrast til Buffs store fargespekter. Det er signert med vårt varemerke, slik at du kan være sikker på at det du kjøper er det originale produktet.


Omsorg:

Buff hodeplagg kan vaskes i maksimalt 40 ° C
Bleker og lignende vaskemidler kan ikke brukes
Den skal ikke tørkes i tørketrommel eller strykes.
Liker du Buff ® Baby Original Buff Disney Classic Re-Fuel? Gå inn på vår barnebutikk seksjon og oppdage et stort utvalg av Utfyller produkter og tilbehør som kan hjelpe deg å realisere dine fritidsaktiviteter. Vi bekrefter at barnebutikk produktene er i perfekt stand. Ikke se noe videre! Vår kolleksjon av Utfyller finnes i forskjellige farger og stiler.

Spesifikasjoner Buff ® Baby Original Buff Disney Classic Re-Fuel

Skjønn
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Sanja, kroatia

-

Perfekt produkt for baby!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk