up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside flecha

Edelrid

Edelrid

Avdelinger

Vandring

Allt ( Edelrid )

Nye produkter

Se alle produkter flecha

Bestselgere

Se alle produkter flecha

Om Edelrid

Sport, arbeidssikkerhet, kundeløsninger og opplevelsespark - gjennom årene har vi bygget et solid fundament. Våre fire forretningsavdelinger gjør oss stort sett uavhengige av markedssvingninger. Dette gir oss den nødvendige friheten for kreativitet og nok rom for utvikling av de beste produktene i hvert segment.
Imidlertid har alle våre forretningsområder en ting til felles: fjellsport. Dette er vår opprinnelse og vår lidenskap. Det driver oss høyt og gir oss et grep. Det lar oss krysse grenser igjen og sette våre mål enda høyere.
Men fjellsport er også et solid grunnlag for stabilitet i markedet. Vår kompetanse oppnådd gjennom tiårene gjenspeiles likt i alle forretningsområder. Vi skaper synergier gjennom kunnskapsoverføring av intelligente nettverksspesialister innen sitt felt med de andre områdene - for enda bedre produkter og enda mer fornøyde kunder.

clouse menu Lukk