`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Jaked

Jaked Milano

Jaked Milano

  • Jaked Milano
  • Jaked Milano
  • Jaked Milano

Jaked Milano

Produktbeskrivelse Jaked Milano

Denne jentes badedrakten er perfekt for konkurranser og er laget av 100% polyester. Stoffet er spesielt laget for å forbedre ytelsen i løpet, og er i stand til å gi høyeste tekniske krav. Takket være en spesiell prosess er den fløyelsaktig og behagelig når den kommer i kontakt med huden, og den spesielle kvaliteten gjør den slitesterk, UV-bestandig, pustende og gir en perfekt passform.

Specificationes:

Stoff DARWIN: Stoff laget i Italia av Carvico. Ideell for høyteknologisk konkurransedyktig badedrakt. Den spesielle prosessen gir stoffet en silkeaktig effekt som er veldig behagelig på huden. Darwin® gir også utmerket UV-beskyttelse (UPF 50+) tørker raskt og gir utmerket pusteevne og perfekt passform. Darwin®-stoffet sikrer god holdbarhet og er motstandsdyktig overfor ekstreme stress og deformerer eller misfarger.

Fit Classic: Klassiske plagg med vanlig passform og enkel å bruke. Passer for alle.

Sammensetning: 100% polyester.


Jaked Milano er et produkt som samsvarer til den Badetøy kategorien innen Voks utvalget på din barnebutikk butikken, kidinn. Vent ikke mer og lær om alle fordelene som tilhører fellesskapet av kidinn. Hva er fordelene med Jaked Milano? Dette produktet er spesielt utviklet for å gi god støtte og helt basert på vår lidenskap for barnebutikk.

Spesifikasjoner Jaked Milano

Skjønn
FINA Godkjent
Badedrakter
type bukseseler
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (6)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Utmerket

-

Størrelse, farge og utmerket pris

Strålende

-

Produktet er alltid bra, fargene og Jaked-kvaliteten er god, perfekt størrelse.

Skulder

-

Se, jeg likte ham veldig mye, og han var veldig stram, men selv om jeg var en gutt, likte han meg veldig, men han klemte på skulderen etter en time med svømming.

Bra produkt for korte treningsøkter

-

God badedrakt med resistent og estetisk stoff. Ulempen er at trening på mer enn 1 time og en halv gir meg chafing på skulderen og i armhulen.

Komfortabelt for korte treningsøkter

-

God badedrakt motstandsdyktig og estetisk, men hvis trening er mer enn 1 og en halv time merker jeg at jeg gni litt på skulderen og ved siden av armhulen.

Godt produkt

-

Godt produkt

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk