`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Jaked

Jaked Milano

  • Jaked Milano
  • Jaked Milano

Jaked Milano

Produktbeskrivelse Jaked Milano

Én farge i ett stykke med kontrastsømmer. Stoffet gir ekstrem komfort og garanterer en perfekt passform.Specificationes:


- Stoff: DARWIN


Ønsker du og vite hvilken andre relaterte barnebutikk produkter Jaked har? Hos kidinn, kan du kjøpe alle de nødvendige Badetøy artiklene slik at du kan dra nytte av dine aktiviteter uten komplikasjoner. Jaked Milano er til best pris og på lager! Benytt deg av vårt sikre betalingssystemet på nett og høy? kvalitet etter? salgtjeneste.

Spesifikasjoner Jaked Milano

Skjønn
FINA Godkjent
Badedrakter
type bukseseler
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (6)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Utmerket

-

Størrelse, farge og utmerket pris

Strålende

-

Produktet er alltid bra, fargene og Jaked-kvaliteten er god, perfekt størrelse.

Skulder

-

Se, jeg likte ham veldig mye, og han var veldig stram, men selv om jeg var en gutt, likte han meg veldig, men han klemte på skulderen etter en time med svømming.

Bra produkt for korte treningsøkter

-

God badedrakt med resistent og estetisk stoff. Ulempen er at trening på mer enn 1 time og en halv gir meg chafing på skulderen og i armhulen.

Komfortabelt for korte treningsøkter

-

God badedrakt motstandsdyktig og estetisk, men hvis trening er mer enn 1 og en halv time merker jeg at jeg gni litt på skulderen og ved siden av armhulen.

Godt produkt

-

Godt produkt

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk