`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Lalizas

Lalizas Sailing Junior

  • Lalizas Sailing Junior
  • Lalizas Sailing Junior

Lalizas Sailing Junior

Produktbeskrivelse Lalizas Sailing Junior

De Inshore Buksen er laget av det samme robuste Nylon Oxford som Jacket.


Det er 100% vanntett med alle sømmer forseglet. Funksjoner: 600D forsterket sete og kne patcher, høy bib, justerbar midje, justerbare

skulder og glidelås foran.Buksen er tilgjengelig i fasjonable grå og i størrelsene tilsvarer jakker.


Din egen CREW LOOK er mulig uten å se ut som "tvillingene".


Du har valget mellom din egen farge preferanse blå, gir røde eller gule jakker i kombinasjon med den fasjonable par bukser, du følelsen av din egen individualitet


I tillegg Lalizas i Sailing Junior kategorien Bekledning fra din nett barnebutikk butikk kan du finne andre produkter relatert med Bukser. Hvis du er interessert i å kjøpe andre produkter fra merket Lalizas hos kidinn vil du finne et stort variasjon av barnebutikk produkter som også kan interessere deg. Lalizas er fokusert på innovasjon og forbedre barnebutikk opplevelse for både nybegynnere og viderekomne nivåer og samtidig opprettholde lave priser.

Spesifikasjoner Lalizas Sailing Junior

Skjønn
Typen bukse
Lengde
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Jeg synes cospa er bra

-

Det var litt billigere enn andre produsenter, og jeg følte at kvaliteten var bra. Jeg kjøpte en Junior M, men den vertikale lengden er nesten som beskrevet, eller den virker litt stor. Bredden er stor, men den var justerbar med justeringen. Det ser bra ut selv om en jente bruker det. Totalt sett syntes jeg det var et godt produkt for cospa.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk