`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Leisis

Leisis Octo Noodle

  • Leisis Octo Noodle
  • Leisis Octo Noodle

Leisis Octo Noodle

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Leisis Octo Noodle

Funksjoner:


- OCTO noodle. Bicolor.


- Spesiell LEISIS skum med belastningen av EVA. 100 x 6 cm.


- Mer myke, fleksible, gjenoppretter veldig godt og er svært slitesterk.


- Det nye designet gjør det lettere å gripe.


- Tilvenning, initiering, rekreasjons-og aquafitness.


Hos barnebutikk butikken, kidinn, kan du finne forskjellige størrelser av Leisis Octo Noodle og en variasjon av ulike farger. I tillegg kan du fullføre din bestilling med produkter relatert med Leisis Octo Noodle som kategorien Voks fra vår nett barnebutikk butikk. Les våre eksperters veiledingsguide om barnebutikk utstyr, i tillegg til Leisis Octo Noodle omtalene.

Spesifikasjoner Leisis Octo Noodle

Farge

Kundeomtaler og spørsmål (3)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Oppløftende!

-

Jeg har feilaktig kjøpt den kortere, barns versjonen, av denne nudelen, så måtte ordne om. Den er fantastisk, støtter godt og er god nok til å vikle rundt deg selv hvis du ønsker det. Den eneste grunnen til at jeg gir dette en karakter på 4 er fordi jeg håpet at den ville være tykkere. Imidlertid gjør den jobben, og jeg er veldig fornøyd med det.

God kvalitet

-

Kvaliteten ser veldig bra ut, og jeg tror det vil vare lenge. Den eneste ulempen er at jeg ventet mer oppdrift. Babyen min veier 11 kg og med bare en lav, i bassenget går vi for å få noen som er nok for ham. Ingenting som ikke er løst ved hjelp av to churros med en kontakt.

Leisis octo noodle churro svømming

-

Jeg vil vite om den er fri for BPA og giftig

våre eksperter svarer

Hallo! Leisis produkter FLG og FLG-E er produsert med tverrbundet polyetylenskum, har blitt produsert fysisk ved bruk av rent nitrogen, er kjemisk inerte, inneholder ikke latex og er hypoallergen. Ved å ikke inneholde noen kjemisk rest mellom cellene sine, er det ingen oksidasjon, og derfor blir de ikke gule.
Disse skumene har nøytral pH, og ingen av dem inneholder giftige stoffer i henhold til EØF-direktivene som vanligvis brukes. Det inneholder ingen type CFC eller HCFC eller myknere. Ikke brukt Bisfenol A verken i dets komponenter eller under produksjonsprosessen og er fri for syrekarbonamider.
Takk for ditt spørsmål!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk