up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Motorola

Motorola MBP36S

Motorola MBP36S

Motorola MBP36S

plus
  • Play videoMotorola MBP36S
  • Motorola MBP36S
  • Motorola MBP36S
  • Motorola MBP36S

Motorola MBP36S

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Motorola MBP36S

Motorola MBP36S digitalvideo-babymonitor har trådløs 2,4 GHz FHSS-teknologi, som tilbyr en pålitelig tilkobling for bedre rekkevidde og mindre sjanse for et falt signal. Det er utstyrt med flere kameravisninger med alternativer for bilde og bilde og automatisk bytte skjerm, slik at du kan legge til flere kameraer og holde øye med hele familien i opptil 4 rom i hjemmet. (Modell: MBP36SBU, selges separat.) Den overlegne trådløse serien til MBP36S lar deg holde kontakten med babyen din opptil 590 meter unna.

PAN, TILT, AND ZOOM OG INFRARED NIGHT VISION:
Den 3,5'´ diagonale fargeskjermen på MBP36S viser video og lyd i sanntid på babyens rom, og du kan eksternt panorere, vippe og zoome videobildet etter behov. Produktet tilbyr et 300 graders visningsområde, slik at barnet ditt aldri blir ute av syne. Infrarødt nattsyn lar deg følge med på ting i lite lys uten å forstyrre små sviller.

Romtemperaturvisning og toveiskommunikasjon:
MBP36S har fem innebygde vuggesanger og er utstyrt med romtemperaturvisning, slik at du kan sikre at babyens rom ikke er for varmt eller for kaldt. Toveiskommunikasjon lar deg snakke eller synge for babyen din eller tydelig kommunisere med partneren din fra et annet rom.
Akkurat nå er produktet Motorola MBP36S på lager hos kidinn. Finn ut hvilken andre barnebutikk produkter merketMotorola har i din nett barnebutikk butikk. Gjør alle antrekk din egen med denne sesongens utvalg av Følg baby modeller. På kidinn lager vi de nyeste stiler og design av Puericultura. Bla gjennom vårt utvalg og finne barnebutikk artikelen som passer dine behov.

Spesifikasjoner Motorola MBP36S

Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Falske produkter

-

Gutter, vennligst IKKE kjøp fra dette nettstedet. Produktene er 100% falske + du vil motta en stor tollregning for å betale på toppen av det du allerede har betalt.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up