`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Motorola

Motorola MBP36S

Motorola MBP36S

Motorola MBP36S

  • Motorola MBP36S
  • Motorola MBP36S
  • Motorola MBP36S
  • Motorola MBP36S

Motorola MBP36S

Produktbeskrivelse Motorola MBP36S

Motorola MBP36S digitalvideo-babymonitor har trådløs 2,4 GHz FHSS-teknologi, som tilbyr en pålitelig tilkobling for bedre rekkevidde og mindre sjanse for et falt signal. Det er utstyrt med flere kameravisninger med alternativer for bilde og bilde og automatisk bytte skjerm, slik at du kan legge til flere kameraer og holde øye med hele familien i opptil 4 rom i hjemmet. (Modell: MBP36SBU, selges separat.) Den overlegne trådløse serien til MBP36S lar deg holde kontakten med babyen din opptil 590 meter unna.

PAN, TILT, AND ZOOM OG INFRARED NIGHT VISION:
Den 3,5'´ diagonale fargeskjermen på MBP36S viser video og lyd i sanntid på babyens rom, og du kan eksternt panorere, vippe og zoome videobildet etter behov. Produktet tilbyr et 300 graders visningsområde, slik at barnet ditt aldri blir ute av syne. Infrarødt nattsyn lar deg følge med på ting i lite lys uten å forstyrre små sviller.

Romtemperaturvisning og toveiskommunikasjon:
MBP36S har fem innebygde vuggesanger og er utstyrt med romtemperaturvisning, slik at du kan sikre at babyens rom ikke er for varmt eller for kaldt. Toveiskommunikasjon lar deg snakke eller synge for babyen din eller tydelig kommunisere med partneren din fra et annet rom.
Motorola MBP36Ser perfekt for å fullføre ditt barnebutikk utstyr. I vår nettbutikk kidinn, kan du tjene på de mange fordelene, og hvis du legger inn bestillingen umiddelbart på kidinn, vil du motta det innen få dager hjem. Dessuten, i vår nett barnebutikk butikk kan du finne andre barnebutikk produkter som supplerer Motorola MBP36S.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Falske produkter

-

Gutter, vennligst IKKE kjøp fra dette nettstedet. Produktene er 100% falske + du vil motta en stor tollregning for å betale på toppen av det du allerede har betalt.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk