up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Motorola

Motorola MBP36S

Motorola MBP36S

Motorola MBP36S

plus
  • Play videoMotorola MBP36S
  • Motorola MBP36S
  • Motorola MBP36S
  • Motorola MBP36S

Motorola MBP36S

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Motorola MBP36S

Motorola MBP36S digitalvideo-babymonitor har trådløs 2,4 GHz FHSS-teknologi, som tilbyr en pålitelig tilkobling for bedre rekkevidde og mindre sjanse for et falt signal. Det er utstyrt med flere kameravisninger med alternativer for bilde og bilde og automatisk bytte skjerm, slik at du kan legge til flere kameraer og holde øye med hele familien i opptil 4 rom i hjemmet. (Modell: MBP36SBU, selges separat.) Den overlegne trådløse serien til MBP36S lar deg holde kontakten med babyen din opptil 590 meter unna.

PAN, TILT, AND ZOOM OG INFRARED NIGHT VISION:
Den 3,5'´ diagonale fargeskjermen på MBP36S viser video og lyd i sanntid på babyens rom, og du kan eksternt panorere, vippe og zoome videobildet etter behov. Produktet tilbyr et 300 graders visningsområde, slik at barnet ditt aldri blir ute av syne. Infrarødt nattsyn lar deg følge med på ting i lite lys uten å forstyrre små sviller.

Romtemperaturvisning og toveiskommunikasjon:
MBP36S har fem innebygde vuggesanger og er utstyrt med romtemperaturvisning, slik at du kan sikre at babyens rom ikke er for varmt eller for kaldt. Toveiskommunikasjon lar deg snakke eller synge for babyen din eller tydelig kommunisere med partneren din fra et annet rom.
Med Motorola MBP36S, det garanterer det beste barn utstyr. I tillegg til kidinn finner du den beste kvaliteten til de beste prisene av sektoren. Velg oss som din barn butikk, og fokuser kun på å nyte komforten som de beste merkene gi deg som Motorola. Vårt team av barn eksperter deler sine ærlige vurderinger for å hjelpe deg med å ta den beste beslutningen. Alt dette for å sikre at du får den billigste Puericultura tilbudet hver gang.

Spesifikasjoner Motorola MBP36S

Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Falske produkter

-

Gutter, vennligst IKKE kjøp fra dette nettstedet. Produktene er 100% falske + du vil motta en stor tollregning for å betale på toppen av det du allerede har betalt.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up