`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Regatta

Regatta Printed Splat II

Regatta Printed Splat II

Regatta Printed Splat II

Regatta Printed Splat II

  • Regatta Printed Splat II
  • Regatta Printed Splat II
  • Regatta Printed Splat II
  • Regatta Printed Splat II
  • Regatta Printed Splat II

Regatta Printed Splat II

Produktbeskrivelse Regatta Printed Splat II

Super koselig alt i en dress for å holde de små tørr og koselig når temperaturen faller. The Little Adventurers 'Printed Splat Suit er laget av vanntett / pustende ISOLITE-stoff med en DWR-finish (Durable Water Repellent) og forseglede sømmer for å beskytte mot dusjer og snøfall. Innvendig, hurtigtørrende Thermo Guard-isolasjon og myke, varme fleecepaneler rundt kroppen og hetten gir ekstra smak. Designet med en full lengde-glidelås for lett på og reflekterende trim for lite lysoppdaging. Perfekt for potthopping, fôring av ender og bygging av snømenn i hagen.

Regatta Printed Splat II er det perfekte produktet for å nå dine barnebutikk mål. Fullfør din bestilling med andre relaterte Jumpsuits produkter og nyt livet som aldri før. Noen av våre Bekledning produkter har en spesiell kampanje. Finn dem på kidinn! Vi tilbyr et bredt utvalg fra Regatta som er anerkjent innen de beste materialer, de alltid klarer å levere.

Spesifikasjoner Regatta Printed Splat II

Hette
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk