`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Salewa

Salewa Maxitrek 16L

  • Salewa Maxitrek 16L
  • Salewa Maxitrek 16L

Salewa Maxitrek 16L

Produktbeskrivelse Salewa Maxitrek 16L

Våre Maxitrek 16 er en komfortabel, 16 liters pakke fra lett, holdbar, ripstop polyester med polstret bæresystem. Det er lett å tilpasse bæresystemet, og har plassert intelligent plassering på baksiden og skulderstroppene, noe som gjør den til en komfortabel følgesvenn for begge aktive Fotturer Og Urban Exploration.Budding Outdoor Explorers vil finne rikelig med oppbevaringsrom i hovedkompartimentet, separat forreste del og sidelommer.

Med Pole Fest og Reflekterende Print For Større Sikt.Finn ut Salewa Maxitrek 16L på lager, og til den beste prisen. Også ta en titt på våre Vandring salg og velge våre beste tilbud. Finn de nyeste reduksjoner og se alle våre salg på Ryggsekker produkter til utrolige lave priser! Alt dette for å sikre at du får den billigste avtalen hver gang hos kidinn.

Spesifikasjoner Salewa Maxitrek 16L

Skjønn
Alder
Struktur
Kapasitet
veske funksjoner
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Salewa kvalitet

-

En utmerket ryggsekk som passer for et barn på 8-10 år. Salewa kvalitet.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk