`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Salewa

Salewa Maxitrek 16L

  • Salewa Maxitrek 16L
  • Salewa Maxitrek 16L

Salewa Maxitrek 16L

Produktbeskrivelse Salewa Maxitrek 16L

Våre Maxitrek 16 er en komfortabel, 16 liters pakke fra lett, holdbar, ripstop polyester med polstret bæresystem. Det er lett å tilpasse bæresystemet, og har plassert intelligent plassering på baksiden og skulderstroppene, noe som gjør den til en komfortabel følgesvenn for begge aktive Fotturer Og Urban Exploration.Budding Outdoor Explorers vil finne rikelig med oppbevaringsrom i hovedkompartimentet, separat forreste del og sidelommer.

Med Pole Fest og Reflekterende Print For Større Sikt.Ønsker du og kjøpe Salewa Maxitrek 16L? Du har kommet til riktig plass! I kategorien Ryggsekker hos nett barnebutikk butikken du kan finne et stort utvalg av ulike modeller til den beste prisen. Finn de beste barnebutikk produkter, som er tilpasset dine behov på kidinn. Ser du etter en gave? Ikke gå glipp av våre Vandring tilbud.

Spesifikasjoner Salewa Maxitrek 16L

Skjønn
Alder
Kapasitet
veske funksjoner
Anbefalt bruk
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk