`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Salewa

Salewa Minitrek 12L

Salewa Minitrek 12L

  • Salewa Minitrek 12L
  • Salewa Minitrek 12L
  • Salewa Minitrek 12L

Salewa Minitrek 12L

Produktbeskrivelse Salewa Minitrek 12L

Vår Maxitrek 12 er en komfortabel, 12 liters pakke med liten vekt, slitesterk, polyester med polstret bærebjelk. Det er lett å tilpasse bæreanlegget med intelligent plassering på baksiden og skulderstroppene, noe som gjør den til en komfortabel følgesvenn for begge aktive Fotturer Og Urban Exploration.Budding Outdoor Explorers vil finne rikelig med oppbevaringsrom i hovedkompartimentet, separat forreste del og sidelommer.

Med reflekterende trykk for større synlighet.Prøv å kjøpe fra den komforten av å bo hjemme fra din nett barnebutikk butikk. Kjøp Salewa Minitrek 12L med laveste prisgaranti. Ikke vent lenger og oppdag andre lignende barnebutikk produkter i Vandring kategorien som kan supplere din bestilling, kidinn tilbyr en effektiv leveringstjeneste.

Spesifikasjoner Salewa Minitrek 12L

Skjønn
Alder
Struktur
Kapasitet
veske funksjoner
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk