`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Salewa

Salewa Minitrek 12L

  • Salewa Minitrek 12L
  • Salewa Minitrek 12L

Salewa Minitrek 12L

Produktbeskrivelse Salewa Minitrek 12L

Vår Maxitrek 12 er en komfortabel, 12 liters pakke med liten vekt, slitesterk, polyester med polstret bærebjelk. Det er lett å tilpasse bæreanlegget med intelligent plassering på baksiden og skulderstroppene, noe som gjør den til en komfortabel følgesvenn for begge aktive Fotturer Og Urban Exploration.Budding Outdoor Explorers vil finne rikelig med oppbevaringsrom i hovedkompartimentet, separat forreste del og sidelommer.

Med reflekterende trykk for større synlighet.Kjøp dine favoritt Vandring modeller og nyt barnebutikk. Du har rett til å returnere innen 30 dager hvis du ikke er fornøyd med kjøpet av Salewa Minitrek 12L. Hvis du er i tvil om å kjøpe Salewa Minitrek 12L, ta kontakt med vårt team av fagfolk i barnebutikk via telefon eller e-post.

Spesifikasjoner Salewa Minitrek 12L

Skjønn
Alder
Kapasitet
veske funksjoner
Farge
Anbefalt bruk

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk