up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside flecha

Tecnifibre

Tecnifibre

Avdelinger

Bekledning

Allt ( Tecnifibre )

Nye produkter

Se alle produkter flecha

Bestselgere

Se alle produkter flecha

Om Tecnifibre

Tecnifibre, The Players 'Company

Tecnifibre har støttet spillere i sin sportsopplevelse i mer enn 40 år, med utgangspunkt i en enkel erkjennelse: hver spiller er unik, og å spille med riktig utstyr er en nøkkelfaktor for ytelse.

Født fra strenger teknologiske innovasjoner, har merket nå utvidet sin ekspertise på tvers av alle produktkategorier: strenger, racketer, baller, tekstiler, vesker, strengemaskiner osv., Som gjør det mulig å nå gjøre 2/3 av virksomheten utenlands.

I dag er Tecnifibre en solid partner for noen av de største begivenhetene på ATP Pro Tour, men følger også med noen kjente spillere i verdensklasse, som Daniil Medvedev og Iga Swiatek (tennis) eller Mohamed Shorbagy og Nour el Sherbini (squash).

Som en del av Lacoste-gruppen siden 2017 fortsetter merkevaren å vokse, samtidig som den forblir trofast mot sine verdier av nærhet, ekthet, innovasjon og deling, med et veldig klart formål: å bli et viktig merke for sitt spillersamfunn.


clouse menu Lukk