`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Trangoworld

Trangoworld Hamm Polyester Downproof

Trangoworld Hamm Polyester Downproof

Trangoworld Hamm Polyester Downproof

  • Trangoworld Hamm Polyester Downproof
  • Trangoworld Hamm Polyester Downproof
  • Trangoworld Hamm Polyester Downproof
  • Trangoworld Hamm Polyester Downproof

Trangoworld Hamm Polyester Downproof

Produktbeskrivelse Trangoworld Hamm Polyester Downproof

Funksjoner:


- Fast hette


- Facial justering


- Hengeløkke i panseret


- Langsgående zip


- Lycra justerbare mansjetter


- Elastiske og tanka justerbare hems


- Frontlommer


- Zip brystet Napoleon lomme


- Innvendig glidelåslomme


- Vannavstøtende og vanntett


- Pustende


- Vindtett


- Lett og komfortabel


- Trykkes sammen i en redusert mengde


- Tøff og isolasjon utformingSpesifikasjoner:


- 520 g


Hvis du er ute etter Trangoworld Hamm Polyester Downproof er du heldig. I vår barnebutikk butikk har du den beste prisen tilgjengelig og med selvtilliten til at butikken gir deg lyst kidinn. Ikke vent lenger og legg bestillingen på dine Bekledning produkter. kidinn tilbyr et eksklusivt utvalg av Frakker for ulike typer aktiviteter. Vår Frakker er designet for å passe dine behov og gi deg full kontroll, uansett vær.

Spesifikasjoner Trangoworld Hamm Polyester Downproof

Kundeomtaler og spørsmål (4)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Kvalitet

-

Jakken er veldig vakker, det er sant at den er litt stor i kroppen, den er veldig lett, et veldig godt tilbud med kvalitet, jeg må si at jeg kjøpte en og vi likte den så godt at jeg kjøpte en annen.

Veldig bra kjøp

-

Jakken er veldig fin, lett og av kvalitet. Når du velger en størrelse, må du ta i betraktning at en veldig stor størrelse, sønnen min fyller 13 år i desember, han er en sterk og stor gutt og størrelse 14 er ganske stor.

Veldig fint

-

denne jakken er veldig lett, men likevel varm. barna mine sa at det føltes som om de svevde når de tok på det på grunn av hvor lett og luftig det føltes (så mye bedre enn deres obermeyer ski-jakker som allerede er veldig lette.) Størrelsen er litt stor, men det er en god ting. det gir rom til å vokse og barna legger ikke merke til det fordi det er så lett. den ser faktisk veldig mandig ut på grunn av den svarte fargen og den blanke glansen, så den ser bedre ut på min 5 år gamle sønn enn min 7 år gamle datter. det hadde vært flott om det fulgte med en liten pose som du måtte legge i etter at du komprimerte den. vi planlegger å bruke den på terrengsykkelturene våre og når vi skittsykkel. vi trengte noe lett og komprimerbar og denne jakken er perfekt for det. å være vanntett og vindtett er fantastisk, da det eliminerer å ha, ta med og håndtere regnfrakker, parkas, osv. Jeg liker også at det er syntetisk, så jeg trenger ikke å bekymre meg for fjærene og kan vaske det etter hver tur. den er like god og funksjonell som min 300 dunjakke.

God verdi for pengene.

-

Produkt med god valuta for pengene.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk