`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Turbo

Turbo Basic

  • Turbo Basic
  • Turbo Basic

Turbo Basic

Produktbeskrivelse Turbo Basic

Turbo vannpolo stammer er sterke og veldig komfortable. Deres fantastiske, lyse og livlige farger falmer ikke. I herre- og guttestørrelser har de sikre, flate låste sømmer og et justerbart midjebånd. Alle vannpolo-dresser er dobbelt lagdelt og sikrer styrke for tøffe vannsport som vannpolo, vann-rugby og undervannshockey. Spesielt designet for vannpolo da de er vanskelige å ta tak i. Langvarig stoff, langvarig farge og klorbestandig.
Turbo bruker verdens tøffeste anti-klorstoff. Påvist å vare i tøffe klormiljø. Dette badetøyet er ideelt for lange treningsøkter i bassenget eller havet, da det ikke vil gni på grunn av dets behagelige passform. Perfekt til bading, vannpolo, dykking og mange andre vannsport.
Turbo ble grunnlagt for mer enn femti år siden, og det er nå uten tvil et av verdens ledende badetøymerker. Turbo badetøyprodukter er valgt av tusenvis av konkurransedyktige svømmere og waterpolo-team over hele verden.
spesifikasjoner:
Stoff:
Innhold: 55% PBT, 45% polyester.


Ønsker du og kjøpe Turbo Basic? Du har kommet til riktig plass! I kategorien Badetøy hos nett barnebutikk butikken du kan finne et stort utvalg av ulike modeller til den beste prisen. Finn de beste barnebutikk produkter, som er tilpasset dine behov på kidinn. Ser du etter en gave? Ikke gå glipp av våre Voks tilbud.

Spesifikasjoner Turbo Basic

FINA Godkjent
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk