`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Turbo

Turbo Basic

Turbo Basic

Turbo Basic

  • Turbo Basic
  • Turbo Basic
  • Turbo Basic
  • Turbo Basic

Turbo Basic

Produktbeskrivelse Turbo Basic

Turbo vannpolo badebukser er sterke og svært komfortable. Sine fantastiske, lyse og levende farger falmer ikke. I menns og gutter størrelser, de har sikre, flate låste sømmer og en justerbar midje slips.


Alle vannpolo drakter er dobbelt lagvis sikre styrke for tøffe vannsport som vannpolo, under vann rugby og undervanns hockey. Particulary designet for vannpolo som de er vanskelig å gripe. Langvarig stoff, langvarig farge og klor resistente.Turbo bruker verdens tøffeste anti-klor stoff. Vist seg å vare i et barskt klor miljø. Denne badetøy er ideell for lange treningsøkter i bassenget eller havet som det ikke vil gni på grunn av sin komfortabel passform. Perfekt for bading, vannpolo, dykking og mange andre vannsporter.


Turbo ble grunnlagt for mer enn femti år siden, er det nå, utvilsomt, en av verdens ledende badetøy merker. Turbo badetøy produkter er valgt av tusenvis av konkurrerende svømmere og vannpolo lag rundt om i verden.Spesifikasjoner:


- Fabric Innhold: 55% PBT, 45% polyester.


Ønsker du mer barnebutikk produkter fra merket Turbo? Hos kidinn, din nett barnebutikk butikk har du til din disposisjon et stort antall barnebutikk produkter relatert til Turbo Basic. Akurat nå er Turbo Basic på lager. Våre kundens behov kommer først for oss, og vi velge hver artikler av barnebutikk utstyr med stor vekt på detaljer.

Spesifikasjoner Turbo Basic

FINA Godkjent
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk