`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Turbo

Turbo Big Queen

  • Turbo Big Queen
  • Turbo Big Queen

Turbo Big Queen

Produktbeskrivelse Turbo Big Queen

Turbo vannpolo badebukser er sterke og svært komfortable. Deres fantastiske, lyse og levende farger falmer ikke. I menns og gutters størrelser, har de sikkert, flat låste sømmer og justerbar midje slips. Alle vannpolo drakter er dobbel lagdelte sikre styrke for tøffe vannsport som vannpolo, under vann rugby og undervannshockey. Particulary designet for vannpolo som de er vanskelig å gripe. Langvarig stoff, langvarig farge og klor resistente.

Turbo bruker verdens tøffeste anti klor stoff. Vist seg å vare i et tøft klor miljø. Denne badetøy er ideell for lange treningsøkter i bassenget eller havet som det vil ikke gni på grunn av sin behagelig passform. Perfekt til svømming, vannpolo, dykking og mange andre vannsport.

Turbo ble grunnlagt mer enn femti år siden, er det nå, utvilsomt, en av verdens ledende badetøy merkevarer. Turbo badetøy produkter er valgt av tusenvis av konkurrerende svømmere og waterpolo lag rundt om i verden.

spesifikasjoner:

Stoff:

Innhold: 55% PBT, 45% polyester.


Velkommen til våre Turbo Big Queen spesialtilbud! Tenk på kidinn når du ønsker å fornye dine barnebutikk materialer. kidinn er er en nettbutikk som fungerer samme med de beste nasjonale og internasjonale merkene som Turbo så du kan finne alt du ser etter for og nye ditt liv. Sjekk våre tilgjengelige produkter i Voks.

Spesifikasjoner Turbo Big Queen

FINA Godkjent
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk