`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Turbo

Turbo France Coq

Turbo France Coq

  • Turbo France Coq
  • Turbo France Coq
  • Turbo France Coq

Turbo France Coq

Produktbeskrivelse Turbo France Coq

Turbo vannpolo badebukser er sterke og svært komfortable. Sine fantastiske, lyse og levende farger falmer ikke. I menns og gutter størrelser, de har sikre, flate låste sømmer og en justerbar midje slips. Alle vannpolo drakter er dobbelt lagvis sikre styrke for tøffe vannsport som vannpolo, under vann rugby og undervanns hockey. Particulary designet for vannpolo som de er vanskelig å gripe. Langvarig stoff, langvarig farge og klor resistente.


Turbo bruker verdens tøffeste anti-klor stoff. Vist seg å vare i en sterke klor miljø. Dette badetøy er ideelt for lange treningsøkter i bassenget eller havet som det ikke vil gni på grunn av sin komfortabel passform. Perfekt for svømming, vannpolo, dykking og mange andre vannsporter.


Turbo ble grunnlagt for mer enn femti år siden, er det nå, utvilsomt, et av verdens ledende badetøy merker. Turbo badetøy produkter er valgt av tusenvis av konkurrerende svømmere og Waterpolo lagene rundt om i verden.Spesifikasjoner:


- Fabric Innhold: 55% PBT, 45% polyester.


Kommer du til å kjøpe Turbo France Coq? Alle produktene fra Turbo har den beste kvaliteten sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten noe supplimant. Legg inn din bestilling på Turbo France Coq og motta den innen få dager. Vårt mål hos kidinn er å gjøre gode avtaler tilgjengelig for alle. Vi har et stort tilbud av barnebutikk utstyr og livsstilsartikler som er unikt.

Spesifikasjoner Turbo France Coq

FINA Godkjent
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk