`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Turbo

Turbo New Jocker Proresist

Turbo New Jocker Proresist

Turbo New Jocker Proresist

  • Turbo New Jocker Proresist
  • Turbo New Jocker Proresist
  • Turbo New Jocker Proresist
  • Turbo New Jocker Proresist

Turbo New Jocker Proresist

Produktbeskrivelse Turbo New Jocker Proresist

Et levende og fargerik bred stropp badedrakt, og tilbyr en meget komfortabel, sikker og støttende passform. I damer og jenter størrelser, er det fullt isolert i front. Med sikre, flate låste sømmer. Langvarig stoff, langvarig farge og klor resistente.


Turbo bruker verdens tøffeste anti-klor stoff. Vist seg å vare i et barskt klor miljø. Denne badetøy er ideell for lange treningsøkter i bassenget eller havet som det ikke vil gni på grunn av sin komfortabel passform. Perfekt for bading, vannpolo, dykking og mange andre vannsporter. Den komfort og passform av en Turbo badedrakt er som ingen andre.


Turbo ble grunnlagt for mer enn femti år siden, er det nå, utvilsomt, en av verdens ledende badetøy merker. Turbo badetøy produkter er valgt av tusenvis av konkurrerende svømmere og vannpolo lag rundt om i verden.Spesifikasjoner:


Stoff:


- Innhold: 55% PBT, 45% polyester.


Med Turbo New Jocker Proresist, det garanterer det beste barnebutikk utstyr. I tillegg til kidinn finner du den beste kvaliteten til de beste prisene av sektoren. Velg oss som din barnebutikk butikk, og fokuser kun på å nyte komforten som de beste merkene gi deg som Turbo. Vårt team av barnebutikk eksperter deler sine ærlige vurderinger for å hjelpe deg med å ta den beste beslutningen. Alt dette for å sikre at du får den billigste Voks tilbudet hver gang.

Spesifikasjoner Turbo New Jocker Proresist

Skjønn
FINA Godkjent
Badedrakter
type bukseseler
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Jeg elsket det

-

Akkurat som jeg forestilte meg. Utmerkede materialer

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk