`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Turbo

Turbo Puerto Rico

Turbo Puerto Rico

  • Turbo Puerto Rico
  • Turbo Puerto Rico
  • Turbo Puerto Rico

Turbo Puerto Rico

Produktbeskrivelse Turbo Puerto Rico

Turbo menns og gutter badebukse som tilbyr levende, ikke-fading, farger og en svært komfortabel passform. I menns og gutter størrelser, de har sikre, flate låste sømmer og en justerbar midje slips. Langvarig stoff, langvarig farge og klor resistente.


Turbo bruker verdens tøffeste anti-klor stoff. Vist seg å vare i et barskt klor miljø. Denne badetøy er ideell for lange treningsøkter i bassenget eller havet som det ikke vil gni på grunn av sin komfortabel passform. Perfekt for bading, vannpolo, dykking og mange andre vannsporter.


Turbo ble grunnlagt for mer enn femti år siden, er det nå, utvilsomt, en av verdens ledende badetøy merker. Turbo badetøy produkter er valgt av tusenvis av konkurrerende svømmere og vannpolo lag rundt om i verden.Sepcifications:


Stoff:


- Innhold: 55% PBT, 45% polyester.


Turbo Puerto Rico har den offesielle garantien fra merket Turbo. Handling i vår nett barnebutikk butikk vil du ha Turbo Puerto Rico hjemmet innen få dager. For øyeblikket er produktene på lager og prisen er 29.99 $. Ikke gå glipp av denne muligheten!

Spesifikasjoner Turbo Puerto Rico

FINA Godkjent
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk