`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Turbo

Turbo Revolution

  • Turbo Revolution
  • Turbo Revolution

Turbo Revolution

Produktbeskrivelse Turbo Revolution

Denne Turbo-drakten er spesialdesignet for svømming. De tynne stroppene gir total bevegelsesfrihet og fleksibilitet og tilpasser seg perfekt til kvinnens kropp. Den dekker mindre del av skulderen enn den brede stroppen, og unngår kontrast av hudtoner på grunn av soleksponering. Denne drakten er laget med det beste stoffet på markedet med et dobbelt fôr foran. Det er motstandsdyktig mot klor fra bassenget og mot UV-stråler. Og av denne grunn vil intensiteten i fargene forbli uforanderlig med tidenes gang.
Funksjoner:
Forsterkede sømmer
Tynne stropper
Full foring
Motstandsdyktig mot klor
Slitesterke farger
spesifikasjoner:
Sammensetning: 55% pbt 45% poliester


Hos kidinn er vi dedikerte til å lage høykvalitets barnebutikk produkter som vil gjøre din aktivitet mer behagelig. Er du interessert i og kjøpe Turbo Revolution? Du er heldig siden kidinn i Voks katalogen og Badetøy kategorien tilbyr vi andre barnebutikk produkter som kan supplimentere din bestilling. Legg inn din bestilling nå og motta det innen et par dager.

Spesifikasjoner Turbo Revolution

Skjønn
FINA Godkjent
Badedrakter
type bukseseler
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk