`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Turbo

Turbo Train Hard Thin Strap

Turbo Train Hard Thin Strap

Turbo Train Hard Thin Strap

  • Turbo Train Hard Thin Strap
  • Turbo Train Hard Thin Strap
  • Turbo Train Hard Thin Strap
  • Turbo Train Hard Thin Strap

Turbo Train Hard Thin Strap

Produktbeskrivelse Turbo Train Hard Thin Strap

Et levende og fargerik bred stropp badedrakt, og tilbyr en svært komfortabel, sikker og støttende passform. I mine damer og jenter størrelser, er det fullt isolert i front. Med sikre, flat låste sømmer. Langvarig stoff, langvarig farge og klor resistent.


Turbo bruker verdens tøffeste anti klor stoff. Vist seg å vare i et barskt klor miljø. Dette badetøy er ideelt for lange treningsøkter i bassenget eller havet som det vil ikke gni på grunn av sin komfortabel passform. Perfekt for bading, vannpolo, dykking og mange andre vannsporter. Den komfort og passform på en Turbo badedrakt er som ingen andre.


Turbo ble grunnlagt for mer enn femti år siden, er det nå, utvilsomt, en av verdens ledende badetøy merkevarer. Turbo badetøy produkter er valgt av tusenvis av konkurrerende svømmere og waterpolo lag rundt om i verden.Spesifikasjoner:


Stoff:


Innhold: 55% PBT, 45% polyester.


Oppdag Turbo Train Hard Thin Strap på lager og til best pris. Besøk kidinn, din nettbutikk med barnebutikk utstyr og bli med på alle tilbud uten å forlate hjemmet. Sikker betaling og leveringssporing garantert! Bestill din Turbo Train Hard Thin Strap nå og fullfør ditt utstyr. Nyt dine daglige og sportsaktiviteter til det fulle!

Spesifikasjoner Turbo Train Hard Thin Strap

Skjønn
FINA Godkjent
Badedrakter
type bukseseler
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Super badedrakt!

-

Jeg bestilte denne datterens badedrakt for høyde 150 størrelse 9-10 år gammel, perfekt tilpasning.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk