`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Turbo

Turbo Tucan

Turbo Tucan

Turbo Tucan

  • Turbo Tucan
  • Turbo Tucan
  • Turbo Tucan
  • Turbo Tucan

Turbo Tucan

Produktbeskrivelse Turbo Tucan

Denne fargerike damer og jenter badedrakt tilbyr en virkelig komfortabel passform. Fargene vil bli levende og det har sikker, flat låste sømmer. Det er fullt foret i front for å sikre at det ikke se gjennom. De tynne stropper tillater større bevegelse og hjelpe deg å få en bedre brunfarge. Stoffet er svært langvarig, vil ikke det gå baggy og miste sin elastisitet. Tilbyr langvarig farge og klor motstand.


Turbo bruker verdens tøffeste anti-klor stoff. Vist seg å vare i en sterke klor miljø. Dette badetøy er ideelt for lange treningsøkter i bassenget eller havet som det ikke vil gni på grunn av sin komfortabel passform. Perfekt for svømming, vannpolo, dykking og mange andre vannsporter. Den komfort og passform av en Turbo badedrakt er som ingen andre.


Turbo ble grunnlagt for mer enn femti år siden, er det nå, utvilsomt, et av verdens ledende badetøy merker. Turbo badetøy produkter er valgt av tusenvis av konkurrerende svømmere og Waterpolo lagene rundt om i verden.Spesifikasjoner:


Stoff:


- Innhold: 55% PBT, 45% polyester.


Ønsker du og vite hvilken andre relaterte barnebutikk produkter Turbo har? Hos kidinn, kan du kjøpe alle de nødvendige Badetøy artiklene slik at du kan dra nytte av dine aktiviteter uten komplikasjoner. Turbo Tucan er til best pris og på lager! Benytt deg av vårt sikre betalingssystemet på nett og høy? kvalitet etter? salgtjeneste.

Spesifikasjoner Turbo Tucan

Skjønn
FINA Godkjent
Badedrakter
type bukseseler
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk