`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Turbo

Turbo Yeah Comic

Turbo Yeah Comic

  • Turbo Yeah Comic
  • Turbo Yeah Comic
  • Turbo Yeah Comic

Turbo Yeah Comic

Produktbeskrivelse Turbo Yeah Comic

En levende og fargerike olympic støttet badedrakt, og tilbyr en svært komfortabel, sikker og støttende passform. I damer og jenter størrelser, er det fullt isolert i front. Med sikre, flat låste sømmer. Langvarig stoff, langvarig farge og klor resistente.


Turbo bruker verdens tøffeste anti klor stoff. Vist seg å vare i en sterke klor miljø. Denne badetøy er ideell for lange treningsøkter i bassenget eller havet som det vil ikke gni på grunn av sin behagelig passform. Perfekt for bading, vannpolo, dykking og mange andre vannsport. Den komfort og passform av en Turbo badedrakt er som ingen andre.


Turbo ble grunnlagt for mer enn femti år siden, er det nå, utvilsomt, en av verdens ledende badetøy merkevarer. Turbo badetøy produkter er valgt av tusenvis av konkurransedyktige svømmere og waterpolo lag rundt om i verden.Spesifikasjoner:


Stoff:


Innhold: 55% PBT, 45% polyester.


Ønsker og kjøpe Turbo Yeah Comic? Ingen videre søking er nødvendig! kidinn tilbyr et bredt utvalg av eksklusive Badetøy modeller. Oppdag våre nye Voks kampanjer på kidinn. Laget av Turbo, kommer dette Badetøy produkt i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger.

Spesifikasjoner Turbo Yeah Comic

Skjønn
FINA Godkjent
Badedrakter
type bukseseler
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk