`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

VAUDE

VAUDE Sahara III Kids

VAUDE Sahara III Kids

VAUDE Sahara III Kids

  • VAUDE Sahara III Kids
  • VAUDE Sahara III Kids
  • VAUDE Sahara III Kids
  • VAUDE Sahara III Kids

VAUDE Sahara III Kids

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse VAUDE Sahara III Kids

Hold hodet kaldt, selv om sommeren: praktisk sommer lue for barn med nakke-og UV-beskyttelse. Laget av komfortabel, rask tørking Supplex materiale, med ekstra nakke beskyttelse mot solbrenthet.Funksjoner:


- ventilasjonshull


- Med nakkebeskyttelseSpesifikasjoner:


- Hovedstoff: 100% polyamid


- Vekt: 0.069 kgTeknologi:


Supplex


Supplex er en innovativ stoff som kombinerer den behagelige følelsen av bomull med moderne ytelse fiber. Supplex ® holder formen og er pustende, hurtigtørkende og fargeekte.


UPF-40 +


Meget god UV-beskyttelse, slik at du kan nyte solen og fjellsport godt beskyttet. En UPF rangering på 25 betyr at et gitt stykke stoff tillater et maksimum på 4% (<1/25) av de UV-stråler som treffer den til å trenge gjennom.


Den UV-beskyttelse er skapt av valget av fibre, vev, og materialtykkelse, eller ved å sette inn en titandioksid "beskyttelsesskjerm" inn i stoffet. Titandioksid er helt miljøvennlig og har vært vurdert av EU som ufarlig.


Er du interessert i VAUDE Sahara III Kids? Ikke vent lenger, kjøper dette produktet til best pris og alltid med sikkerhet som vi tilbyr hos kidinn. Her kan du finne all informasjon om VAUDE Sahara III Kids. er en av de beste barnebutikk merkene som designer eksklusive Utfyller artikler som er tilpasset våre kunders behov.

Spesifikasjoner VAUDE Sahara III Kids

Produkttype
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk