up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Verkopersinformatie

Verkocht en verzonden door

Bestelling geretourneerd

Britax Römer

Britax Römer Dualfix2 R

Britax Römer Dualfix2 R

Britax Römer Dualfix2 R

Britax Römer Dualfix2 R

Britax Römer Dualfix2 R

Britax Römer Dualfix2 R

Britax Römer Dualfix2 R

plus
  • Play videoBritax Römer Dualfix2 R
  • Britax Römer Dualfix2 R
  • Britax Römer Dualfix2 R
  • Britax Römer Dualfix2 R
  • Britax Römer Dualfix2 R
  • Britax Römer Dualfix2 R
  • Britax Römer Dualfix2 R
  • Britax Römer Dualfix2 R

Britax Römer Dualfix2 R

Product beschrijving Britax Römer Dualfix2 R

Neem een ommegeving.

Geboorte 4 jaar | 0 18 kg.

Of het nu naar voren of naar achteren is gericht, DUALFIX2 R biedt u allround flexibiliteit. Met zijn 360 ° -rotatiefunctie is het plaatsen en inzetten van uw kind de eenvoud zelf. Zoals het veranderen van de positie van achterwaarts naar voorwaarts gericht.

Een revolutie in het gebruik

Met een druk op de knop DUALFIX2 R kan naar de geopende autodeur worden gedraaid, zodat u uw kind gemakkelijk in de stoel kunt plaatsen en het harnas kunt vastmaken. Draai vervolgens de stoel terug naar de gewenste positie totdat deze op zijn plaats klikt en u bent klaar om te gaan draaien.

Van richting veranderen in een draai

DUALFIX2 R wijst u altijd in de juiste richting. U kunt de stoel tot 18 kg achterwaarts gericht gebruiken en de korte rebound-bar biedt meer beenruimte. Of u kunt de stoel met één druk op de knop naar voren draaien, zodra uw kind groot genoeg is.

Gemaakt voor allround comfort

Ongeacht of uw kind nieuwsgierig de wereld wil zien of rustig in zijn stoel wil slapen, DUALFIX2 R met zijn meerdere ligpositie kan worden aangepast aan de meest comfortabele positie voor uw kind. Zelfs als je onderweg bent.

Kenmerken:

Verwijder snel de kap

Dingen kunnen behoorlijk rommelig worden op de weg. Drankjes kunnen morsen en kinderen kunnen autoziek worden. Daarom hebben we een in de machine wasbare stoelhoes ontworpen die gemakkelijk kan worden verwijderd zonder het harnas te verwijderen, zodat u snel kunt opruimen en op weg kunt gaan.

Verlengd naar achteren gericht

Achterwaarts gerichte autostoelen bieden de beste bescherming bij een frontale botsing - het meest voorkomende type ongeval op de weg. Bij een frontale botsing met een naar achteren gerichte stoel worden de botskrachten naar de achterkant van de stoel gericht, terwijl de overblijvende energie gelijkmatig wordt verdeeld over het hoofd, de nek en het bovenlichaam. Met een naar voren gerichte stoel wordt de energie van de impact anders verdeeld over de stoelstructuur en het bevestigingssysteem - mogelijk resulterend in meer energie die invloed heeft op het lichaam van het kind. We raden aan dat kinderen zo lang mogelijk naar achteren gaan.

Multi leunposities

Het is een must om uw kind op reis comfortabel te houden. Daarom is deze stoel ontworpen met meerdere liggende posities, naar voren en naar achteren gericht, die u gemakkelijk kunt aanpassen - een stressvrije reis met een gelukkig kind.

Zachte neopreen performance-borstpads

Onze nieuwe, zachte neopreen performance-borstkussens passen comfortabel op de borst van uw kind. Ze helpen de beweging van uw kind te verminderen in geval van een botsing en voegen nog meer comfort toe aan het 5-punts harnas. Bovendien kunnen ze gemakkelijk worden verwijderd om te worden gewassen zonder het harnas te verstoren.

Het Britax Römer Pivot Link ISOFIX-systeem

In geval van een botsing, stuurt ons gepatenteerde Pivot Link ISOFIX-systeem de kracht eerst naar beneden (1), in de stoel van het voertuig en dan naar voren (2), wat minder gevoelig is - waardoor het risico op hoofd- en nekletsel voor uw kind aanzienlijk wordt verminderd.

Diepe, beschermende zijvleugels

Onze zachte, gevoerde zijvleugels fungeren als een beschermende cocon die helpt de kracht te absorberen door een zijdelingse aanrijding, waardoor het risico op verwondingen van uw kind wordt verminderd.

Eenvoudig verstelbare hoofdsteun en harnas

Onze gewatteerde hoofdsteun en harnas kunnen eenvoudig met één hand worden aangepast aan de lengte van uw kind. Voordat je je kleintje in het harnas vastzet, controleer je of de hoofdsteun in de juiste positie zit - net boven zijn schouders.

5-punts harnas

Wij geloven dat een harnas met 5 punten de veiligste manier is om uw kind in een autostoeltje vast te zetten, omdat het uw kind veilig en strak in de beschermende omhulling van de stoel houdt. In geval van een botsing verdeelt het harnas de krachten van de botsing over 5 punten, twee aan de schouders, twee aan de heupen en een waarbij het harnas tussen de benen gespen is. Dit helpt om uw kind te beschermen tegen alle impacts.

In hoogte verstelbare steunpoot

Het steunbeen biedt extra stabiliteit voor het autostoeltje via de vloer van het voertuig. Het minimaliseert de kantel- en draaibeweging en vermindert de voorwaartse krachten die op uw kind worden uitgeoefend in een botsing, waardoor deze worden beschermd. Voor een veilige installatie kan de steunpoot worden aangepast aan de hoogte die het best bij uw auto past. De gemakkelijk af te lezen indicator geeft aan wanneer het steunbeen stevig op de vloer van uw voertuig staat.

Verwijder snel de kap

Dingen kunnen behoorlijk rommelig worden op de weg. Drankjes kunnen morsen en kinderen kunnen autoziek worden. Daarom hebben we een in de machine wasbare stoelhoes ontworpen die gemakkelijk kan worden verwijderd zonder het harnas te verwijderen, zodat u snel kunt opruimen en op weg kunt gaan.

ISOFIX met steunbeen

Dit autokinderzitje moet worden bevestigd aan de ISOFIX-verankeringspunten van uw voertuig. ISOFIX is een standaardsysteem van verbindingspunten in bijna alle auto's. Dit zorgt voor een veilige en stevige verbinding tussen het autostoeltje van het kind en de auto. DUALFIX² R specifieke vereisten - een veilige installatie wordt voltooid met behulp van een steunpoot voor optimale stabiliteit. Bekijk onze voertuiglijst of FIT FINDER® op de productpagina om te zien of het autostoeltje compatibel is met uw auto.


Welkom bij onze speciale Britax Römer Dualfix2 R aanbieding. Bij kidinn, kunnen klanten niet alleen de beste prijs vinden voor hun kinder uitrusting, maar ook expert informatie over kinder producten waarnaar ze op zoek zijn. De prijzen zijn up-to-date en alle benodigde filters zijn beschikbaar, zodat uw producten kunt vergelijken in de categorieën zoals Autostoelen.

Functies Britax Römer Dualfix2 R

Reviews en vragen van klanten (2)

Schrijf een review over dit product en verdien CoINNs (alleen voor bestaande klanten) coinns

Schrijf een review en verdien CoINNs

(alleen voor bestaande klanten)

Rotatie

-

Bij het lezen van de vorige vraag zei de expert dat deze stoel 360 graden zal draaien, maar de beschrijving hierboven zegt slechts 180. Ik wil dat de stoel zich aan de linkerkant van de auto bevindt, dus hij moet draaien en naar links kijken, doet deze dat? Bedankt,

Onze experts geven antwoord

Hallo! het heeft 360 ° rotatie. De beschrijving betekent 180 of meer sorry. Bedankt voor je vraag!

Verschil

-

Wat is het verschil met alleen dualfix?

Onze experts geven antwoord

Hallo!
In tegenstelling tot de DUALFIX maakt deze tweede generatie het mogelijk om 360º te draaien in elke liggende positie. Dit is mogelijk dankzij een kortere rolbeugel, die ook meer ruimte biedt voor de benen van het kind.
De DUALFIX² R is goedgekeurd voor gebruik vanaf de geboorte, maar bevat niet langer het verloopstuk voor pasgeborenen, omdat de 5-punts tuiglengte is geoptimaliseerd om vanaf de geboorte geschikt te zijn.
Voor meer comfort en gemak wordt het gebruik ervan echter aanbevolen met het verloopstuk voor pasgeborenen, dat apart als accessoire kan worden gekocht.
De DUALFIX² R bevat de nieuwe V-vormige hoofdsteun, die de beweging van het hoofd gecontroleerd houdt in geval van een laterale botsing, naast comfort.
Bedankt voor je vraag!

Schrijf een product review of stel een vraag aan ons toegewijde team van experten

Productcijfer

Let op: uw beoordeling wordt beoordeeld door ons personeel en binnen 5 werkdagen geplaatst. Uw vraag wordt per e-mail beantwoord, dus zorg ervoor dat uw e-mailadres correct is.

Ik accepteer uw Privacy Policy

clouse menu Afronden
up up