up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Verkopersinformatie

Verkocht en verzonden door

Bestelling geretourneerd

Britax Römer

Britax Römer Evolva 1-2-3

Britax Römer Evolva 1-2-3

Britax Römer Evolva 1-2-3

Britax Römer Evolva 1-2-3

Britax Römer Evolva 1-2-3

Britax Römer Evolva 1-2-3

Britax Römer Evolva 1-2-3

plus
  • Play videoBritax Römer Evolva 1-2-3
  • Britax Römer Evolva 1-2-3
  • Britax Römer Evolva 1-2-3
  • Britax Römer Evolva 1-2-3
  • Britax Römer Evolva 1-2-3
  • Britax Römer Evolva 1-2-3
  • Britax Römer Evolva 1-2-3
  • Britax Römer Evolva 1-2-3

Britax Römer Evolva 1-2-3

Product beschrijving Britax Römer Evolva 1-2-3

Comfort en flexibiliteit voor kinderen in de groei

9 maanden - 12 jaren | 9 - 36 kg

De EVOLVA 1-2-3 is ontworpen om met uw kind mee te groeien en is geschikt voor kinderen van 9-36kg. De vijfpuntsgordel, hoogwaardige borstkussentjes en beschermingssysteem voor zitverhoger met hoge rugleuning bieden uw kind optimale bescherming, van 9 maanden tot 12 jaar oud. Geschikt voor de meeste auto’s en is goedgekeurd voor gebruik in de ligstand en biedt zo extra comfort voor een zorgeloze reis.

Geschikt van 9 kg tot 36 kg
De EVOLVA 1-2-3 groeit mee met je kind, want de stoel kan worden gebruikt voor kinderen vanaf 9 kg tot 36 kg. Het is daarom de enige autostoel die je nodig hebt na een baby-autostoeltje. Naarmate je kind groeit, kan je eenvoudig overstappen van de integrale vijfpuntsgordel (tot 18 kg) naar de driepuntsgordel van de auto (tot 36 kg) om je kind in de stoel vast te zetten.

Flexibel in het gebruik in de meeste auto´s
Over de jaren zullen er ongetwijfeld momenten zijn waarop u het autostoeltje van uw kind naar een andere auto wilt overzetten. Het lichtgewicht EVOLVA 1-2-3-systeem maakt dit zeer eenvoudig. Het kan in de meeste auto’s veilig bevestigd worden. De installatie met een driepuntsgordel biedt alle veelzijdigheid die u nodig zult hebben.

Comfort tijdens langere reizen
Blije, tevreden kinderen zijn een voorwaarde voor een leuke reis. En hoe langer de reis, hoe belangrijker het comfort van uw kind. Het EVOLVA 1-2-3-systeem kan snel qua stand versteld worden voordat het zitje geïnstalleerd wordt, zodat u de beste stand voor de reis kunt kiezen, hoe oud uw kind ook is. Verder kunt u door de bekerhouders aan beide kanten van het stoeltje uw kind gemakkelijk voorzien van drinken of hapjes. Nu uw kind veilig en tevreden is, kunt u zorgeloos reizen.


Kenmerken:

Snel afneembare bekleding
In de auto kan het onderweg behoorlijk vies worden. Kinderen morsen eten en drinken en kunnen wagenziek zijn. Daarom hebben wij een stoelbekleding ontworpen die wasbaar is in de wasmachine en eenvoudig kan worden verwijderd zonder de vijfpuntsgordel te hoeven verwijderen. Alles is zo schoongemaakt en weer te gebruiken.

Zitverhoger met rugleuning biedt bescherming
De zitverhoger met rugleuning beschermt jouw kind op 3 manieren: de zitkuip beschermt het kind van hoofd tot heup, met name bij een zijwaartse impact, de bovenste en onderste gordelgeleiders zorgen dat de veiligheidsgordel op de juiste plaats blijft en de gevoerde hoofdsteun zorgt voor veiligheid en comfort voor het hoofd en de nek van het kind.


Vijfpuntsgordel
Een vijfpuntsgordel is volgens ons de veiligste manier om je kind in een autostoel te bevestigen, omdat het je kind veilig en stevig in de beschermende kuip van de autostoel houdt. In het geval van een botsing worden de krachten van de impact over 5 punten verdeeld, twee bij de schouders, twee bij de heupen en een waar de gordel tussen de benen wordt vastgeklikt. Je kind wordt zo vanuit alle richtingen beschermd tegen een impact.

In meerdere standen verstelbare stoel voor alle leeftijden
De ligstand is een comfortabele slaapstand voor het kind. Stel de hellingshoek van de autostoel af voordat je de stoel in de auto bevestigt.

Hoogwaardige borstkussentjes
Onze hoogwaardige borstkussentjes zijn comfortabel en verminderen de voorwaartse beweging van je kind bij een frontale botsing waarbij extra gelet is op de kwetsbare nek van een kind. Ze helpen ook bij een evenrediger verdeling van de krachten bij een frontale impact over de schouders en borst van een kind.

Diepe, beschermende zijsteunen
De zachte, gevoerde zijsteunen fungeren als een beschermende cocon die de krachten van een zijwaartse impact opvangen en het risico op letsel voor je kind verminderen.

Eenvoudig verstelbare hoofdsteun en gordel
De gevoerde hoofdsteun en gordel kunnen eenvoudig met één hand worden versteld al naar gelang de lengte van het kind. Controleer voordat je de stoel in de auto bevestigt of de hoofdsteun in de juiste stand staat – net boven de schouders van het kind.

Eenvoudig verstelbare hoofdsteun
De eenvoudig verstelbare hoofdsteun is speciaal voor oudere kinderen ontworpen bij gebruik van een driepuntsgordel om ze in de autostoel vast te zetten. De hoofdsteun kan eenvoudig met één hand op de juiste positie worden ingesteld, net boven de schouders van het kind – zelfs wanneer het kind in de stoel zit.

Bekerhouders
Met geïntegreerde bekerhouders aan beide kanten van het stoeltje hoeft u nooit meer onhandig te klungelen als uw kind iets wil eten of drinken. En omdat alles goed vastzit, hoeft u zich geen zorgen te maken over knoeien of omvallen. Geen gemors, enkel ontspanning.

Snel afneembare bekleding
In de auto kan het onderweg behoorlijk vies worden. Kinderen morsen eten en drinken en kunnen wagenziek zijn. Daarom hebben wij een stoelbekleding ontworpen die wasbaar is in de wasmachine en eenvoudig kan worden verwijderd zonder de vijfpuntsgordel te hoeven verwijderen. Alles is zo schoongemaakt en weer te gebruiken.

Met gordel
De autostoel kan met de 3-punts autogordel van de auto worden geïnstalleerd. Deze optie is handig als je de autostoel voor diverse auto’s wilt gebruiken die misschien niet alle ISOFIX-bevestigingspunten hebben. De gordelgeleiders aan de autostoel helpen om de stoel op de juiste manier te installeren. Kijk in de gebruikshandleiding van de auto voor geschikte zitplaatsen en vraag uw plaatselijke dealer voor een proefinstallatie in uw auto (vraag s.v.p. om een medewerker die door Britax Römer opgeleid is) voordat u het autostoeltje aanschaft. Opmerking: Je kind zit tot een gewicht van 18 kg stevig vast met het geïntegreerde 5-punts harnas. Vanaf 15 kg is, kan het geïntegreerde harnas worden verwijderd en je kind met de 3-punts autogordel worden vastgezet.Britax Römer Evolva 1-2-3 is perfect om uw kinder uitrusting compleet te maken. In onze online winkel kidinn kunt u profiteren van een groot aantal voordelen en als u uw bestelling nu plaatst bij kidinn, ontvangt u de producten binnen enkele dagen. Bovendien, in onze online kinder winkel kunt u andere kinder producten vinden die uw Britax Römer Evolva 1-2-3 aankoop compleet maken.

Functies Britax Römer Evolva 1-2-3

Kleur
Autostoel Groep
Installatie
Gehomologeerd
Aanbevolen leeftijd
Aanbevolen gewicht
Aanbevolen hoogte

Reviews en vragen van klanten (1)

Schrijf een review over dit product en verdien CoINNs (alleen voor bestaande klanten) coinns

Schrijf een review en verdien CoINNs

(alleen voor bestaande klanten)

Schrijf een product review of stel een vraag aan ons toegewijde team van experten

Productcijfer

Let op: uw beoordeling wordt beoordeeld door ons personeel en binnen 5 werkdagen geplaatst. Uw vraag wordt per e-mail beantwoord, dus zorg ervoor dat uw e-mailadres correct is.

Ik accepteer uw Privacy Policy

clouse menu Afronden
up up