up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Verkopersinformatie

Verkocht en verzonden door

Bestelling geretourneerd

Britax Römer

Britax Römer Multi-Tech III

Britax Römer Multi-Tech III

Britax Römer Multi-Tech III

Britax Römer Multi-Tech III

Britax Römer Multi-Tech III

Britax Römer Multi-Tech III

Britax Römer Multi-Tech III

plus
  • Play videoBritax Römer Multi-Tech III
  • Britax Römer Multi-Tech III
  • Britax Römer Multi-Tech III
  • Britax Römer Multi-Tech III
  • Britax Römer Multi-Tech III
  • Britax Römer Multi-Tech III
  • Britax Römer Multi-Tech III
  • Britax Römer Multi-Tech III

Britax Römer Multi-Tech III

Product beschrijving Britax Römer Multi-Tech III

Reis verder, veiliger, langer
9 maanden - 6 jaren | 9 - 25 kg

Door de achterwaartse rijrichting kunnen kinderen van 9 kg tot 25 kg met de veelzijdige MULTI-TECH III langdurig reizen. Het stoeltje heeft ook een optie voor een voorwaartse rijrichting. De verstelbare hoofdsteun en gordel en de verstelbare breedtestanden stellen het stoeltje in staat met uw kind mee te groeien. Door zijn installatie-indicators en optimale zijwaartse botsbescherming kunnen ouders gerust op weg gaan met de MULTI-TECH III.

Optimale bescherming, maximale flexibiliteit
Door zijn combinatie van flexibiliteit en veiligheid kan de MULTI-TECH III uw kind langer maximaal beschermen. Het stoeltje is geschikt voor kinderen van 9-25 kg (ongeveer 9 maanden tot 6 jaar) en kan in een achterwaartse rijrichting gebruikt worden, waardoor er een groter beschermend contactvlak is in het geval van een frontale botsing. Dit betekent minder druk op de nek en het hoofd, waardoor uw kind minder kans loopt op letsel. Afhankelijk van uw eigen behoeftes en voorkeuren kan het stoeltje ook eenvoudig in een voorwaartse rijrichting geplaatst worden.

De allerbeste zijwaartse botsbescherming
Om uw kind nog beter te beschermen is er nu de MULTI-TECH III met SICT voor de allerbeste zijwaartse botsbescherming. Dankzij de diepe, zacht gevoerde zijsteunen en SICT wordt uw kind in het geval van een zijwaartse botsing van hoofd tot heup goed beschermd. Hierdoor reist uw kind in alle comfort en helemaal veilig, waardoor u met een gerust hart van iedere rit kan genieten.


Kenmerken:

Geavanceerde Side Impact Protection – SICT
Onze SICT biedt uw kind superieure bescherming in het geval van een zijwaartse aanrijding. De SICT vermindert de impact van een botsing door de afstand tussen de stoel en de auto te verminderen en vervormt dan om de krachten te absorberen voordat deze uw kind bereiken. Om van deze bescherming te profiteren hoeft u de SICT enkel aan te passen aan de zijkant van het zitje die het dichtste bij de deur zit.

Langer achterwaarts gericht reizen
Autostoeltjes die tegen de rijrichting in gericht zijn bieden de beste beveiliging in het geval van een frontale botsing – wat de meest voorkomende vorm van ongelukken op de weg is. Bij een frontale aanrijding voert een achterwaarts gericht stoeltje de krachten van de botsing naar de achterzijde van het zitje. De overige energie wordt gelijk verdeeld over het hoofd, de nek en het bovenlijf. Bij voorwaarts gericht reizen wordt de energie van een aanrijding anders verdeeld over het stoeltje en het beveiligingssysteem, waardoor er meer energie naar het lichaam van het kind geleid wordt. Wij raden ouders aan om hun kinderen zo lang mogelijk achterwaarts te laten reizen.

Diepe, beschermende zijsteunen
De zachte, gevoerde zijsteunen fungeren als een beschermende cocon die de krachten van een zijwaartse impact opvangen en het risico op letsel voor je kind verminderen.

Hoogwaardige borstkussentjes
Onze hoogwaardige borstkussentjes zijn comfortabel en verminderen de voorwaartse beweging van je kind bij een frontale botsing waarbij extra gelet is op de kwetsbare nek van een kind. Ze helpen ook bij een evenrediger verdeling van de krachten bij een frontale impact over de schouders en borst van een kind.

Vijfpuntsgordel
Een vijfpuntsgordel is volgens ons de veiligste manier om je kind in een autostoel te bevestigen, omdat het je kind veilig en stevig in de beschermende kuip van de autostoel houdt. In het geval van een botsing worden de krachten van de impact over 5 punten verdeeld, twee bij de schouders, twee bij de heupen en een waar de gordel tussen de benen wordt vastgeklikt. Je kind wordt zo vanuit alle richtingen beschermd tegen een impact.

Eenvoudig verstelbare hoofdsteun en gordel
De gevoerde hoofdsteun en gordel kunnen eenvoudig met één hand worden versteld al naar gelang de lengte van jouw kind. Controleer voordat je jouw kind in de gordel bevestigt of de hoofdsteun in de juiste stand staat – net boven de schouders van het kind.

Instelbare breedtestanden
Naarmate uw kind groeit zal het stoeltje meegroeien. Niet enkel in de hoogte, maar ook in de breedte. Om te garanderen dat uw kind zowel comfortabel als veilig onderweg is, kan de breedte van het kinderzitje eenvoudig en snel aangepast worden zodat uw kind altijd goed zit.

Verwijderbare bekleding
Soms gebeuren er ongelukjes onderweg. Drinken kan omvallen en kinderen kunnen wagenziek worden. Daarom hebben wij stoelbekleding ontworpen die in de wasmachine gewassen kan worden en eenvoudig kan worden verwijderd. Alles is zo schoongemaakt en u bent snel weer onderweg.


Met gordel, steunpoot en bevestigingsgordels onderaan (Achterwaarts gericht)
De autostoel kan met de 3-punts autogordel van de auto worden geïnstalleerd. Deze optie is handig als je de autostoel voor diverse auto’s wilt gebruiken die misschien niet alle ISOFIX-bevestigingspunten hebben. De gordelgeleiders aan de autostoel helpen om de stoel op de juiste manier te installeren. Specifieke vereisten voor MULTI-TECH III – een veilige installatie is compleet met het gebruik van een steunpoot en lage banden voor optimale stabiliteit. Zie onze voertuigenlijst of de FIT FINDER® op de productpagina om te zien of het autostoeltje in uw auto gebruikt kan worden.

Met gordel (Voorwaarts gericht)
De autostoel kan met de 3-punts autogordel van de auto worden geïnstalleerd. Deze optie is handig als je de autostoel voor diverse auto’s wilt gebruiken die misschien niet alle ISOFIX-bevestigingspunten hebben. De gordelgeleiders aan de autostoel helpen om de stoel op de juiste manier te installeren. Kijk in de gebruikshandleiding van de auto voor geschikte zitplaatsen en vraag uw plaatselijke dealer voor een proefinstallatie in uw auto (vraag s.v.p. om een medewerker die door Britax Römer opgeleid is) voordat u het autostoeltje aanschaft. Opmerking: Je kind zit tot een gewicht van 18 kg stevig vast met het geïntegreerde 5-punts harnas. Vanaf 15 kg is, kan het geïntegreerde harnas worden verwijderd en je kind met de 3-punts autogordel worden vastgezet.

Kent u alle eigenschappen die Britax Römer Multi-Tech III zo uniek maken? Als u geïnteresseerd bent in Britax Römer Multi-Tech III, weet dat dit product op het moment op voorraad is in onze online kidinn winkel. Onze uitgebreide Autostoelen collectie zorgt ervoor dat uw precies kunt vinden waarnaar u opzoek bent en van uw kinder activiteiten kunt genieten. Geniet van de voordelen van het kopen bij kidinn en word lid van de grootste sport familie.

Functies Britax Römer Multi-Tech III

Reviews en vragen van klanten (1)

Schrijf een review over dit product en verdien CoINNs (alleen voor bestaande klanten) coinns

Schrijf een review en verdien CoINNs

(alleen voor bestaande klanten)

Schrijf een product review of stel een vraag aan ons toegewijde team van experten

Productcijfer

Let op: uw beoordeling wordt beoordeeld door ons personeel en binnen 5 werkdagen geplaatst. Uw vraag wordt per e-mail beantwoord, dus zorg ervoor dat uw e-mailadres correct is.

Ik accepteer uw Privacy Policy

clouse menu Afronden
up up