up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Verkopersinformatie

Verkocht en verzonden door

Bestelling geretourneerd

Cybex

Cybex Sirona M2 i-Size Sensorsafe

plus
  • Play videoCybex Sirona M2 i-Size Sensorsafe
  • Cybex Sirona M2 i-Size Sensorsafe

Cybex Sirona M2 i-Size Sensorsafe

Product beschrijving Cybex Sirona M2 i-Size Sensorsafe

Peace Of Mind voor u, ultieme veiligheid voor uw kind. Cybex combineert slimme technologie en slim ontwerp met de introductie van Sensorsafe: een uniek systeem voor kindbewaking dat ervoor zorgt dat de veiligheid en gezondheid van uw kind altijd uw eerste prioriteit heeft. Beschikbaar voor meerdere platina- en goudkleurige autostoeltjes, de Sensorsafe-clip die aan het harnassysteem is bevestigd, zodat u altijd op de hoogte bent van de veiligheid en gezondheid van uw kind. Sensorsafe biedt essentiële waarschuwingen om kritieke situaties te voorkomen: wanneer uw kind de clip afklemt, wanneer de omgevingstemperatuur van uw kind te hoog of te laag is, als uw kleintje onbeheerd in de auto wordt achtergelaten en uw kind heeft gezeten voor Te lang. Alle meldingen worden via Bluetooth op uw smartphone ontvangen via een gebruiksvriendelijke app die ook richtlijnen geeft voor installatie, video's, faq's en meer.

Harnas Systeembesturing:

Houdt uw kind te allen tijde stevig vast: de sensorklemclip voorkomt dat het kind uit het harnassysteem glijdt. In het geval dat uw kind de clip beheert, wordt u onmiddellijk gewaarschuwd via pushmeldingen op uw smartphone.

Temperatuur waarschuwing:

Zorgt ervoor dat uw kind altijd op een veilige temperatuur reist: de Sensorsafe-clip controleert de omgevingstemperatuur van uw auto om te voorkomen dat uw kind oververhit raakt of oververhit raakt. Wanneer temperaturen te heet of te koud worden, zal de app u informeren via pushmelding op uw smartphone.

Kind alleen waarschuwing:

Zorgt ervoor dat uw kind altijd met een ouder of geliefde persoon is: om u te helpen in het geval dat u uw kind in de auto achterlaat, kan de Sensorsafe-clip herinneringsmeldingen rechtstreeks naar uw smartphone verzenden. Indien gewenst, kan Sensorsafe ook contactpersonen voor noodgevallen informeren over de locatie van de auto.

Installatiechecklist:

Maximaliseert de veiligheid van uw kind en zorgt voor een correcte installatie voor de ouder: de eenvoudig te begrijpen veiligheidscontrolelijst begeleidt u bij de eerste installatie door essentiële onderwerpen met gemak, zoals het gebruik van Lsp en correcte Isofix-installatie. De installatiecontrolelijst zal u ook op bepaalde tijdstippen herinneren aan de groei van uw kind om aanpassingen aan de stoel aan te brengen.

Take A Break Alert:

Zorgt ervoor dat uw kind niet te lang in de auto zit: om te voorkomen dat uw kind te lang in de auto zit, wordt u gewaarschuwd dat de Sensorsafe-clip gedurende langere perioden gesloten is en raadt het nemen van A aan Breken.

Technische informatie:

Alle meldingen worden via Bluetooth op uw smartphone ontvangen via een gebruiksvriendelijke app. Een smartphone en de app zijn nodig om volledige functionaliteit van Sensorsafe te hebben. De Sensorsafe-clip werkt samen met een voertuigontvanger (inbegrepen bij levering). De voertuigontvanger is gemakkelijk te installeren in Obd-compatibele voertuigen om communicatie tussen de veiligheidsclip en de Sensorsafe-app mogelijk te maken. Sensorsafe is verkrijgbaar met een groot aantal Cybex en Gb autostoeltjes.

Sirona M2 I Size Incl. Sensorsafe Reboarder:

De Sirona M2 I-maat van de Cybex Gold-lijn voldoet aan de nieuwe Europese vereisten en voorschriften voor autostoelen Un R129. Deze nieuwe''I Size Regulation'' verklaart dat kinderen van 15 maanden en jonger moeten reizen in een naar achteren gerichte autostoeltje, dat wordt gezien als de veiligste manier van vervoer door veel deskundigen, waaronder consumenten- en gezondheidsorganisaties zoals die ?, De Adac en de Duitse onafhankelijke consumententestorganisatie Stiftung Warentest.

Achterkant met autostoel: de nieuwe Sirona M2 I-maat maakt het mogelijk om kinderen te vervoeren vanaf de geboorte tot een hoogte van 105 Cm

Alternatief Voorwaarts gericht: afhankelijk van uw voorkeur kan de Sirona M2 I-maat ook worden gebruikt als een naar voren gerichte autostoel voor kinderen die 16 maanden en 76 cm en hoger zijn (tot 105 cm).

Geïntegreerde Lineaire Side Impact-bescherming: Of het nu Rear of Forward Facing is, het Cybex Sirona M2 I Size's Integrated Linear Side Impact Protection System (LSP-systeem) verhoogt het veiligheidsniveau in het geval van een zijdelingse impactbotsing. Het LSP-systeem kan worden uitgevouwen en vermindert de kracht van een zijdelingse botsing in combinatie met de hoofd- en schouderbeschermers.

12 Positie in hoogte verstelbare hoofdsteun: 12 posities in hoogte verstelbare hoofdsteun met geïntegreerde harnasgidsen die meegroeien met uw kind.

M Line modulair systeem: deze lichtgewicht autostoeltje voldoet aan de nieuwste veiligheidsnormen en completeert het 'familie-systeem' samen met de basis M en de Sirona M2 I-afmeting biedt één basis voor twee autostoeltjes.

Installatie met één klik met Isofix: Sirona SI-formaat is beveiligd met het Car's Isixix-systeem en vereist geen verdere bevestiging. Een installatie-indicator helpt ook om een mogelijk misbruik te voorkomen.

specificaties:

Sirona M2 I Size Incl. Sensorsafe Reboarder In 7 verschillende kleuren

Van pasgeboren tot peuter (ongeveer 3,5 15 kg)

Achterwaarts gericht van 45 tot 105 cm, ong. 4 jaar

Als alternatief vooruit gericht vanaf 16 maanden en 76 cm

Geïntegreerd LSP-systeem

Reinterfunctie met één hand

12 Positie in hoogte verstelbare hoofdsteun

Energy Absorbing Shell: absorbeert de krachten van een impact en beschermt de baby beschermend

Riemhouder: gemakkelijke instap- en uitgangspositie

Washoezen Machine Wasbaar op 30 °

Ontworpen en ontworpen in Duitsland

Metingen in Mm: L 660 XW 440 XH 455

Gewicht: 14 Kg

Sirona M2 I Size Reboarder:

M Line modulair systeem:

Deze lichtgewicht baby-autostoel vervult de nieuwste veiligheidsnormen en voltooit het 'familie-systeem' samen met de basis M en de Sirona M2 I-afmeting biedt één basis voor twee autostoelen

Achter Geconfronteerd Autostoel:

Veilig achterop gericht vanaf geboorte tot ongeveer. 4 jaar. Aanzienlijk vermindert het risico op letsel in het geval van een hoofd bij aanrijding. Met de nieuwe Sirona M2 I-maat kun je kinderen naar achteren brengen vanaf de geboorte tot een hoogte van 105 cm

Installatie met één klik met Isofix:

Voor zowel de achterste als de voorste positie. Een éénkliksinstallatie met Isofix, zowel aan de achter- als aan de voorkant, maakt eenvoudige installatie mogelijk en garandeert meer veiligheid. Sirona SI-formaat is beveiligd met het Car's Isofix-systeem en vereist geen verdere bevestiging. Een installatie-indicator helpt ook om een mogelijk misbruik te voorkomen.

Alternatieve naar voren gericht:

Klik op Systeem om de stoelpositie te wijzigen. De Sirona M2 I is uitgerust met een Click In-systeem dat zorgt voor een gemakkelijke uitwisseling tussen de vooruit- en de achterste positie. Afhankelijk van uw voorkeur kan de Sirona M2 I-maat ook worden gebruikt als een naar voren gerichte autostoel voor kinderen die 16 maanden en 76 cm lang zijn (tot 105 cm).

Geïntegreerde lineaire zijdelingse slagbescherming:

Voor verhoogde veiligheid in het geval van een zijdelingse botsing. De geïntegreerde Lineaire Side Impact Protectors (LSP-systeem) vouwen uit aan de zijkant van de deur, waardoor de kracht van een zijdelingse impactbotsing in een zeer vroeg stadium van impact wordt verminderd. Of het nu Rear of Forward Facing is, het Cybex Sirona M2 I Size'S Integrated Linear Side Impact Protection System (LSP System) verhoogt het veiligheidsniveau in het geval van een zijdelingse botsing. Het LSP-systeem kan worden uitgevouwen en vermindert de kracht van een zijdelingse botsing in combinatie met de hoofd- en schouderbeschermers.

12 Positie in hoogte verstelbare hoofdsteun:

Comfortabele bescherming die groeit met de kinderbeveiliging die groeit met uw kind. 12 posities in hoogte verstelbare hoofdsteun met geïntegreerde harnasgidsen die meegroeien met uw kind.

Energy Absorbing Shell:

Absorbeert de krachten van een impact en beschermt de baby beschermend

Riem houder:

Maakt het nemen van uw kind gemakkelijk uit de stoel

Eenzijdige hulplijn:

Past zich gemakkelijk aan de perfecte positie aan (achterwaarts gericht: 5 posities; voorwaarts gericht: 3 posities)


Kent u alle eigenschappen die Cybex Sirona M2 i-Size Sensorsafe zo uniek maken? Als u geïnteresseerd bent in Cybex Sirona M2 i-Size Sensorsafe, weet dat dit product op het moment op voorraad is in onze online kidinn winkel. Onze uitgebreide Autostoelen collectie zorgt ervoor dat uw precies kunt vinden waarnaar u opzoek bent en van uw kinder activiteiten kunt genieten. Geniet van de voordelen van het kopen bij kidinn en word lid van de grootste sport familie.

Functies Cybex Sirona M2 i-Size Sensorsafe

Kleur
Autostoel Groep
Installatie
Gehomologeerd
Kenmerken
Aanbevolen leeftijd
Aanbevolen gewicht
Aanbevolen hoogte

Reviews en vragen van klanten (1)

Schrijf een review over dit product en verdien CoINNs (alleen voor bestaande klanten) coinns

Schrijf een review en verdien CoINNs

(alleen voor bestaande klanten)

Schrijf een product review of stel een vraag aan ons toegewijde team van experten

Productcijfer

Let op: uw beoordeling wordt beoordeeld door ons personeel en binnen 5 werkdagen geplaatst. Uw vraag wordt per e-mail beantwoord, dus zorg ervoor dat uw e-mailadres correct is.

Ik accepteer uw Privacy Policy

clouse menu Afronden
up up