up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start flecha

Edelrid

Edelrid

Categorieën

Sport wandelen

Alles ( Edelrid )

Nieuwe producten

Bekijk alle producten flecha

Meest verkocht

Bekijk alle producten flecha

Over Edelrid

Sport, arbeidsveiligheid, klantoplossingen en avonturenpark – door de jaren heen hebben we een solide basis gelegd. Onze vier bedrijfsonderdelen maken ons grotendeels onafhankelijk van marktschommelingen. Dit geeft ons de nodige vrijheid voor creativiteit en voldoende ruimte voor de ontwikkeling van de beste producten in elk segment.
Al onze business areas hebben echter één ding gemeen: bergsporten. Dit is onze oorsprong en onze passie. Dat drijft ons hoog en geeft ons houvast. Het laat ons weer de grens oversteken en onze doelen nog hoger stellen.
Maar ook bergsport is een solide basis voor stabiliteit in de markt. Onze expertise die we in de afgelopen decennia hebben opgedaan, wordt in alle zakelijke gebieden in gelijke mate weerspiegeld. We creëren synergieën door kennisoverdracht door specialisten in hun vakgebied intelligent te netwerken met die van andere gebieden - voor nog betere producten en nog meer tevreden klanten.

clouse menu Afronden