up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start flecha

Red Chili

Red Chili

Categorieën

Schoenen

Alles ( Red Chili )

Nieuwe producten

Bekijk alle producten flecha

Meest verkocht

Bekijk alle producten flecha

Over Red Chili

Sinds de oprichting in 1996 staat Red Chili voor klimschoenen door klimmers voor klimmers. Sindsdien is er veel geëxperimenteerd, ontwikkeld, getest, weggegooid, verbeterd, wijn gedronken, gevloekt, gevierd en geklommen. Het is een lange en leerzame reis geweest van de eerste ontwerpen in Uwe's garage tot de modellen van vandaag, die gemaakt worden in de moderne schoenenwerkplaats in Isny im Allgäu! Feedback van atleten en klimmers is altijd heel belangrijk voor ons geweest, net als nu. Er gebeurt veel in de klimwereld. Nieuwe disciplines en specialisaties stellen nieuwe eisen. Met onze technische knowhow en innovatieve technieken en materialen spelen we in op deze nieuwe eisen.
Doordat onze ontwikkeling op locatie plaatsvindt en in onze eigen werkplaats wordt uitgevoerd, kunnen wij snel inspelen op veranderingen. Door zo dichtbij te zijn, zijn we flexibel en kunnen we snel en gemakkelijk nieuwe ideeën uitproberen en implementeren. We zetten ons in om producten aan te bieden die duidelijk door klimmers voor klimmers zijn ontwikkeld. In onze dagelijkse praktijk betekent dit voortdurend werken aan frisse ideeën en af en toe breken met conventies. Tegelijkertijd zorgen ons eigen ontwerp en ontwikkeling ervoor dat de kwaliteit klopt. En ergens tussenin testen en klimmen we zelf in onze schoenen. Want we zijn allemaal enthousiaste klimmers en boulderaars... en dat merk je! Of u ons nu in de klimhal of op de rots ontmoet, ons aan de telefoon hebt of onze producten in uw hand houdt.

clouse menu Afronden