up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start flecha

Sigma

Sigma

Categorieën

Electronica

Alles ( Sigma )

Over Sigma

Al bijna 40 jaar staat SIGMA SPORT voor competentie, kwaliteit en een uitstekende prijs-prestatieverhouding op het gebied van fietscomputers, sporthorloges en verlichtingssystemen.

SIGMA SPORT-producten kunnen in een paar woorden worden beschreven: ze zijn veilig, betrouwbaar, uiterst nauwkeurig, gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk geprijsd. Van recreatieve tot professionele atleten, iedereen vindt de perfecte uitrusting.

Een groot aantal onderscheidingen bevestigen de hoge kwaliteits- en designstandaard. Of het nu gaat om onderzoek en ontwikkeling, productie, verkoop of service: SIGMA SPORT stelt hoge eisen en levert hoogwaardige producten. De klant brengt het plezier en het plezier van beweging met zich mee.

clouse menu Afronden