up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Myydyimmät tuotteet

Noin kidinn

Kidinnistä löydät parhaat urheiluvarusteet perheen pienimmille.
Kidinnin valikoimasta löydät kaikki tarvittavat urheiluvaatteet ja -jalkineet lapsille, jotta he voisivat saavuttaa urheilulliset tavoitteensa laatumerkein. Meiltä löydät jalkapallokengät lapsille, jotka haluavat tehdä ensimmäiset maalinsa, takit ja vaelluskengät tunturien ja metsien valloittamista varten sekä lenkkareita heille, jotka juoksevat väsymättä aamusta iltaan.
Haluamme auttaa sinua edistämään lastesi terveyttä harrastusten ja urheilun kautta. Lapsia täytyy kannustaa liikkumaan, oli lapsesi valinta sitten jalkapallo, uinti, tennis, juoksu, hiihto tai vaellus. Liikkumalla lapset löytävät kykynsä, oppivat ponnistelun merkityksen ja saavat uusia kavereita.
Siksi on tärkeää, että lapsesi varusteet edistävät liikkuvuutta ja hengittävät. Kidinn.comin valikoimasta löydät värilliset ja kuviolliset vaatteet teknisistä materiaaleista ja tietysti parhaista merkeistä: Nike, adidas, Columbia, The North Face, Salomon, Timberland...
Tiedämme, että mukavuus ja turvallisuus ovat tärkeitä lasten kenkiä valitessa ja siksi kenkäosastoltamme löydät kenkiä, joita lapsesi tarvitsevat, jotta voivat hyppiä ja pomppia aamusta iltaan.
Löydä kaikki mitä tarvitset lapsillesi mukaviin ja muodikkaisiin koulupäiviin, urheiluharrastuksiin tai metsäretkiin Kidinnistä, lasten urheiluvarusteisiin erikoistuneesta kaupasta.

clouse menu Sulje