up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

3d wear

3d wear Arctica

3d wear Arctica

plus
  • Play video3d wear Arctica
  • 3d wear Arctica
  • 3d wear Arctica

3d Wear Arctica

Tuotekuvaus 3d wear Arctica

ARCTICAn by Errea terminen paita on osa 3D Wear Performance linja. Tämä pitkähihainen kauluksella aluspaita sopii mihin tahansa urheilun ansiosta erittäin tekniset kankaat se on tehty, jotka on erityisesti suunniteltu antamaan tukea ja suojaa kaikissa olosuhteissa.

Erityinen putkimainen neulos kangas tekniikka käytetty tämän vaate vähentää saumoja minimiin, antamaan mukavuutta ajatellen ja asentamisesta. Tämä kangas on hyvin hengittävä ja siinä on urheilullinen muotoilu ja ergonominen istuvuus. Arctica on pitkähihainen lämpö paita, saatavana 9 eri sävyjä makusi.

Sen kilpikonnakaulus on erityisen korkea, joka suojaa niitä kylmällä säällä. Sitä voidaan käyttää sekä miehille että naisille, ja se sopii erityisen hyvin talvella: ansiosta tekniikka käyttää tuottamaan sitä, tämä vaate sallii hiki haihtuu, pitää ihosi tuoretta ja kuivaa. Se suojaa myös kylmää, mikä vakauttaa kehon lämpötilaa. Korkea kilpikonnakaulus tekee siitä sopivan talviurheilulajeja kuten hiihtoa ja lumilauta.

Ominaisuudet:

Paita, tekninen pohjakerros urheilu vaatetus.

Pitkät hihat. Kilpikonnakaulus. Unisex (miehille ja naisille).

On osa Performance linjan. Saatavana 9 väriä.

Soveltuu käytettäväksi talvella ja kylminä kuukausina.

Ihanteellinen joka lajissa.

Putkimainen neulos kangas tekniikka (minimaalinen saumat) ergonominen sopivuus.

Korkea hengittävyys. Öko-Tex standardi 100-sertifioitu.


3d wear Arctica:a on saatavilla varastossamme eri ominaisuuksilla. Osta se nyt kidinn:ssa ja hyödy upesita eduista. Lisäksi, 3d wear Arctica:lla on 3d wear:n takaama virallinen laatutakuu. Voit myös täydentää varusteitasi muilla Alusasut kategorian Vaatteet tuotteilla.

Ominaisuudet 3d wear Arctica

Väri
Sukupuoli
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up