`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

4moms

4moms Starter Set

  • 4moms Starter Set
  • 4moms Starter Set

4moms Starter Set

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus 4moms Starter Set

Magneettinen taikuus - Magneetit pitävät kulhot ja lautaset paikoillaan 4 äiti-alustalla. Minimoi sotku auttaa estämään ei-toivottuja vuotoja ja auttaa itse ruokintaan. Käynnistinsarja sisältää kaksi suurta kulhoa ja kansi, kaksi pientä kulhoa ja kansi, yksi levy ja astiasarja (haarukka / lusikka).

4moms Starter Set:een avulla voit nauttia vapaa-ajan aktiviteeteistasi ilman komplikaatioita. Jos pidät 4moms:n tuotteista ja muista lastenkauppa tuotteista, tsekkaa myös Lastenhoito tuotteet, joiden joukosta löydät varmasti etsimäsi ja tee tilauksesi mahdollisimman pian, niin saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme kidinn:ssa on tarjota korkealaatuisia tuotteita markkinoiden edullisempaan hintaan maailmanlaajuisella toimituspalvelulla.

Ominaisuudet 4moms Starter Set

Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje