up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Britax Römer

Britax Römer Affinity

plus
  • Play videoBritax Römer Affinity
  • Britax Römer Affinity

Britax Römer Affinity

Tuotekuvaus Britax Römer Affinity

Käytännöllinen muoti vaihtajapussi on saatavana vastaavina väreinä Affinity-verhoilulla. Siinä on useita sisä- ja ulkotiloja sekä sisäpinnoite, joka on helppo pestä.

Sisältää ylimääräisen vaihtajan, isotermisen pussin pullon tai pullon veden lämpötilan säilyttämiseksi. Se sisältää myös käytännöllisen avaimenperän.

Tekniset tiedot:

Mitat:

Korkeus: 34 cm.

Leveys: 40 cm.

Syvyys: 14 cm.

Paino:

1 kg.


Britax Römer Affinity:een avulla voit nauttia vapaa-ajan aktiviteeteistasi ilman komplikaatioita. Jos pidät Britax Römer:n tuotteista ja muista lapsettuotteista, tsekkaa myös Lastenhoito tuotteet, joiden joukosta löydät varmasti etsimäsi ja tee tilauksesi mahdollisimman pian, niin saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme kidinn:ssa on tarjota korkealaatuisia tuotteita markkinoiden edullisempaan hintaan maailmanlaajuisella toimituspalvelulla.

Ominaisuudet Britax Römer Affinity

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up