up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Britax Römer

Britax Römer Affinity

plus
  • Play videoBritax Römer Affinity
  • Britax Römer Affinity

Britax Römer Affinity

Tuotekuvaus Britax Römer Affinity

Käytännöllinen muoti vaihtajapussi on saatavana vastaavina väreinä Affinity-verhoilulla. Siinä on useita sisä- ja ulkotiloja sekä sisäpinnoite, joka on helppo pestä.

Sisältää ylimääräisen vaihtajan, isotermisen pussin pullon tai pullon veden lämpötilan säilyttämiseksi. Se sisältää myös käytännöllisen avaimenperän.

Tekniset tiedot:

Mitat:

Korkeus: 34 cm.

Leveys: 40 cm.

Syvyys: 14 cm.

Paino:

1 kg.


Britax Römer Affinity on tuote, jonka löydät Ulkoiluaika kategoriasta, Lastenhoito:sta, omasta lapsetverkkokaupastasi, kidinn:sta. Älä odota enää kauempaa tietääksesi kaikista uskomattomista kidinn:n eduista ja tarjouksista. Mitkä ovat siis Britax Römer Affinity:n edut? Tämä tuote on suunniteltu erityisesti antamaan mukavuutta ja nautintoa lapset:n harrastamiseen.

Ominaisuudet Britax Römer Affinity

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up