up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Britax Römer

Britax Römer Auton Istuin Evolva 1-2-3

Britax Römer Auton Istuin Evolva 1-2-3

Britax Römer Auton Istuin Evolva 1-2-3

Britax Römer Auton Istuin Evolva 1-2-3

Britax Römer Auton Istuin Evolva 1-2-3

Britax Römer Auton Istuin Evolva 1-2-3

Britax Römer Auton Istuin Evolva 1-2-3

plus
  • Play videoBritax Römer Auton Istuin Evolva 1-2-3
  • Britax Römer Auton Istuin Evolva 1-2-3
  • Britax Römer Auton Istuin Evolva 1-2-3
  • Britax Römer Auton Istuin Evolva 1-2-3
  • Britax Römer Auton Istuin Evolva 1-2-3
  • Britax Römer Auton Istuin Evolva 1-2-3
  • Britax Römer Auton Istuin Evolva 1-2-3
  • Britax Römer Auton Istuin Evolva 1-2-3

Britax Römer Auton Istuin Evolva 1-2-3

Tuotekuvaus Britax Römer Auton Istuin Evolva 1-2-3

Mukavuus ja joustavuus kasvaville lapsille

9 kuukautta 12 vuotta | 9 36 kg

EVOLVA 1 2 3 soveltuu lapsesi kasvattamiseen, ja se soveltuu 9–36 kg: n lapsille. Sen 5 pisteen valjaat, suorituskykyiset rintakehät ja korkean suojan suojaus takaavat lapsellesi maksimaalisen turvallisuuden 9 kuukaudesta aina 12 vuoden ajan. Sopii useimmille autoille ja on hyväksytty käytettäväksi taivutetussa asennossa. Se tarjoaa ylimääräistä mukavuutta huolettomille matkoille.

Sopii 9 - 36 kg

EVOLVA 1 2 3 kasvaa lapsesi kanssa, koska sitä voidaan käyttää 9–36 kg: n lapsille. Tämä tekee siitä ainoan auton istuimen, jota tarvitset vauvan kuljettajan jälkeen. Pikkusi kasvattaessa voit helposti siirtyä integroidusta valjaasta (enintään 18 kg) auton 3-pisteisiin turvavöihin (enintään 36 kg) lapsen kiinnittämiseksi istuimeen.

Joustava käyttö useimmissa autoissa

Vuosien varrella tulette todennäköisesti tapaamaan tapauksia, joissa sinun täytyy siirtää lapsen auton istuin toiseen autoon. Tämä on erittäin helppo tehdä EVOLVA 1 2 3: n kanssa, koska se on kevyt ja se voidaan asentaa turvallisesti useimpiin autoihin. Asennus 3-pistevyön turvavyöllä antaa sinulle kaiken tarvittavan monipuolisuuden.

Mukavuus pidemmille matkoille

Hyviä, tyytyväisiä lapsia tarkoittaa hauskoja matkoja. Ja kun on kyse pidemmistä matkoista, lapsesi mukavuus on erityisen tärkeää. EVOLVA 1 2 3 voidaan asentaa nopeasti ennen istuimen asentamista, joten vanha lapsi voi kuitenkin valita mukavimman paikan matkalle. Lisäksi kätevät kupinpitimet istuimen molemmin puolin antavat juomia tai pieniä herkkuja lapsen ulottuvilla. Kun lapsesi on turvallinen ja sisällöllinen, voit olla varma huolettomasta matkasta.

Ominaisuudet:

Nopea poisto

Asiat voivat saada melko sotkuista tiellä. Juomat voivat vuotaa ja lapset voivat saada auton sairaaksi. Siksi suunnittelimme konepestävän istuimen kannen, joka voidaan helposti irrottaa irrottamatta valjaita, joten voit puhdistaa nopeasti ja päästä matkalle.

Highback-tehostussuoja

Highback-vahvistimet suojaavat lasta kolmella eri tavalla: istuinkuorella suojataan lapsesi lonkkaan, erityisesti sivuvaikutuksen sattuessa; ylempi ja alempi hihnanohjain takaavat turvavyön oikean paikannuksen; ja pehmustettu niskatuki takaa turvallisuuden ja mukavuuden lapsesi pään ja kaulan kannalta.

5 pisteen valjaat

Uskomme, että 5 pisteen valjaat ovat turvallisin tapa suojata lapsesi istuimessa, koska se pitää lapsesi turvallisena ja tiukasti istuimen suojakuoressa. Törmäyksen sattuessa valjaat jakavat iskun voimat 5 pisteen kohdalle, kaksi olkapäillä, kaksi lantiolla ja toinen, jossa valjaat lukittuvat jalkojen väliin. Tämä auttaa suojelemaan lasta kaikilta iskun suunnilta.

Kierrä asemaa kaikenikäisille

Taivutusasento takaa miellyttävän lepotilan lapsellesi. Yksinkertaisesti säädä istuin ennen kuin asennat sen autoon.

Performance Chest Pads

Suorituskykyiset rintatyynymme tarjoavat mukavuutta ja vähentävät lapsen eteenpäin suuntautuvaa liikettä etupuolisessa törmäyksessä huolellisesti ja huolellisesti lapsen herkälle kaulalle. Ne auttavat myös levittämään voimia etusuojasta tasaisemmin lapsen hartioille ja rintaan.

Syvät, suojaavat puolen siivet

Pehmeät, pehmustetut sivusuuntamme toimivat suojakookonina, joka auttaa imemään sivuvaikutuksesta johtuvan voiman, mikä vähentää lapsesi vammojen riskiä.

Helppo säädettävä niskatuki ja valjaat

Pehmustettu niskatuki ja valjaat voidaan helposti säätää yhdellä kädellä lapsen korkeuden mukaan. Ennen kuin asennat istuimen autoon, varmista, että niskatuki on oikeassa asennossa - aivan lapsen hartioiden yläpuolella.

Helppo säädettävä niskatuki

Helppo säätää pääntukiamme suunniteltiin erityisesti vanhemmille lapsille, kun käytät kolmipistevyötä turvavyön kiinnittämiseksi auton istuimeen. Pääntuki voidaan helposti säätää oikeaan asentoon, juuri lapsen hartioiden yläpuolelle, yhdellä kädellä - vaikka lapsi istuu istuimessa.

Juomien haltijat

Juomapidike on integroitu istuimen molemmille puolille, kun lapsesi ei halua juoda tai syödä jotain. Ja kaiken, mikä on kunnolla paikallaan, sinun ei tarvitse huolehtia juomien kaatumisesta. Matkasi tulee olemaan kaikki jännitykset ja ei roiskeet.

vyöllä

Tämä lastenvaunu voidaan asentaa auton 3-pisteisellä turvavyöllä. Tämä vaihtoehto on kätevä, jos siirrät auton istuimen eri autoihin, joissa ei välttämättä ole ISOFIX-kiinnityspisteitä. Auton istuimen turvavöiden ohjaimet auttavat asentamaan istuimen oikein. Tarkista ajoneuvon omistajan käsikirja sopivista istumapaikoista ja kysy paikalliselta jälleenmyyjältäsi testiasennus autossasi (kysy Britax Römerin kouluttamaa henkilökuntaa) ennen kuin ostat auton istuimen. Huomaa: Enintään 18 kg: n lapsesi on kiinnitetty integroidulla 5-pisteisellä johtosarjalla. 15 kg: sta voit irrottaa integroidut valjaat ja kiinnittää lapsesi 3-pisteiseen ajoneuvon hihnaan.


Kaikki Auton turvaistuin kategorian lapset tuotteet ovat korkealaatuisia ja varustettu lukuisilla fiksuilla yksityiskohdilla. kidinn:sta löydät täyden Britax Römer-kokoelman Lastenhoito tuotteita. Britax Römer:n Auton Istuin Evolva 1-2-3:een hinta on 154.99 $, sisältäen alin hintatakuun, turvallisen verkkomaksun ja nopean ja luotettavan toimituksen suoraan kotiovellesi!

Ominaisuudet Britax Römer Auton Istuin Evolva 1-2-3

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up