up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Britax Römer

Britax Römer Auton Istuin Kidfix²

Britax Römer Auton Istuin Kidfix²

Britax Römer Auton Istuin Kidfix²

Britax Römer Auton Istuin Kidfix²

Britax Römer Auton Istuin Kidfix²

Britax Römer Auton Istuin Kidfix²

Britax Römer Auton Istuin Kidfix²

Britax Römer Auton Istuin Kidfix²

Britax Römer Auton Istuin Kidfix²

plus
  • Play videoBritax Römer Auton Istuin Kidfix²
  • Britax Römer Auton Istuin Kidfix²
  • Britax Römer Auton Istuin Kidfix²
  • Britax Römer Auton Istuin Kidfix²
  • Britax Römer Auton Istuin Kidfix²
  • Britax Römer Auton Istuin Kidfix²
  • Britax Römer Auton Istuin Kidfix²
  • Britax Römer Auton Istuin Kidfix²
  • Britax Römer Auton Istuin Kidfix²
  • Britax Römer Auton Istuin Kidfix²

Britax Römer Auton Istuin Kidfix²

Tuotekuvaus Britax Römer Auton Istuin Kidfix²

Joustava liikkeellä. Jokaisella matkalla.

3,5 vuotta 12 vuotta | 15 36 kg.

Kidfix² R, älykäs 2 in 1 -istuinistuin palkittuun KIDFIX-sarjaan, ei ole vain erittäin joustava, se on myös erittäin mukava pienille ja suurille matkustajille noin 3,5 - 12-vuotiaille. V-muotoinen selkänoja kasvaa lapsesi mukana ja tarjoaa runsaasti tilaa samalla kun suojaa heitä. Suosittelemme käyttämään highback-korotinta mahdollisimman pitkään. Kidfix² R: n avulla voit kuitenkin poistaa selkänojan, kun lapsesi saavuttaa 135 cm, lisää joustavuutta. Tämä antaa sinulle enemmän tilaa auton takapenkillä menettämättä optimaalista turvavyön sijoittelua SecureGuardin ja vyöpidikkeen ansiosta.

Aina mukava liikkeellä

Aina mukava - Kidfix² R kasvaa lapsesi mukana noin 3,5 - 12-vuotiaana. V-muotoisen selkänojan ansiosta istuin tarjoaa mukavan paikan pienille lapsille ja runsaasti tilaa olkapääalueelle heidän kasvaessaan - se säätyy automaattisesti, kun vaihdat niskatuen korkeutta. Lisäksi voit poistaa selkänojan, kun lapsi on yli 135 cm pitkä. Kaikki tämä tekee matkasta paitsi mukavan myös joustavan.

Aina turvallisella puolella

Aina turvallinen liikkeellä ollessa: Kidfix² R: n korkealla selkänojalla on pehmeästi pehmustetut sivusiipit, joten lapsellasi on aina paras suoja sivutörmäyksissä. Samaan aikaan SecureGuard auttaa lantiovyön sijoittamista optimaalisesti lantion luiden yli vähentäen lapsesi vatsan alueen loukkaantumisriskiä. Vyöpidike varmistaa lisäksi, että ajoneuvon diagonaalinen turvavyö pidetään oikeassa asennossa lapsesi olkapäässä, kun istuinta käytetään lisäistuimena ilman selkänojaa. Tällä tavalla sinulla voi olla mielenrauha pyörällä.

Valmistettu Saksassa

Kaikki KIDFIX-lastenistuimet on suunniteltu, kehitetty ja valmistettu täysin Saksassa. Tämä antaa meille mahdollisuuden suorittaa lukuisia testejä talon törmäystestauslaitoksessamme ja taata korkea mahdollinen laatu. Mutta ei vain sisäisesti, KIDFIX-istuimet testataan - KIDFIX-sarjan istuimet kuuluvat myös EuroNCAP: n testatuimpiin lastenistuimiin. Tämä tarkoittaa, että niitä testataan säännöllisesti uusimmissa autoissa, joissa on uusinta turvallisuustekniikkaa - sekä selkänojalla että ilman sitä - erinomaisilla tuloksilla. Seuraamme Britax Römerissä tiiviisti autoteollisuuden nykyistä kehitystä, jotta voimme mukauttaa tuotteitamme vastaavasti ja tehdä niistä entistä turvallisempia.

Ominaisuudet:

Irrotettava kansi

Asiat voivat saada sotkuiseksi autojuomat voivat vuotaa ja lapset voivat sairastua autoon. Siksi olemme suunnitelleet konepestävän istuimen kannen, joka voidaan helposti poistaa, joten voit puhdistaa nopeasti ja päästä matkalle.

Irrotettava selkänoja

Lastenistuin selkänojalla on turvallisin vaihtoehto lapsellesi. Siksi suosittelemme kuljettamaan lastasi korkean istuimen istuimella niin kauan kuin mahdollista. Joustavuuden lisäämiseksi voit myös poistaa selkänojan, kun lapsi saavuttaa 135 cm. SecureGuardin ja vyöpidikkeen ansiosta ajoneuvon turvavyö on sijoitettu optimaalisesti myös ilman selkänojaa.

SecureGuard

SecureGuard auttaa suojaamaan lapsesi herkää vatsan aluetta lisäämällä ylimääräisen - 4. kosketuspisteen 3-pisteiseen turvavyöhön. Pidämällä lantiovyö optimaalisessa asennossa lapsesi lantion luiden yläpuolelle. SecureGuard auttaa vähentämään vatsan voimia etutörmäyksissä jopa 35% *, ja samalla antaa lapsellesi liikkumisvapauden matkan aikana.

* Britax Römerin sisäiset testit Q6-nukkeella, joka edustaa keskimäärin 6-vuotiasta lasta.

Highback tehostesuoja

Highback-vahvistimemme suojaavat lapsesi kolmella tavalla: istuinkuori antaa lapselle pään ja lonkan suojan, etenkin sivutörmäyksissä; vyön ylä- ja alaohjaimet tarjoavat turvavyön oikean aseman; ja pehmustettu niskatuki tarjoaa turvallisuuden ja mukavuuden lapsesi pään ja niskaan.

Helppo säätää V-muotoinen selkänoja

V-muotoinen selkänoja, joka on suunniteltu tukemaan optimaalisesti kasvavaa lasta, tarjoaa enemmän tilaa selälle ja hartioille. Lisäksi selkänoja säädetään automaattisesti vastaamaan ajoneuvon istuimen kulmaa tarjoamalla paremman istuvuuden ja mukavan asennon lapsellesi.

Helppo säätää, ergonominen niskatuki

Pääntuki on suunniteltu erityisesti vanhemmille lapsille, kun he käyttävät 3-pisteistä turvavyötä turvaistuimen kiinnittämiseen. Sen voi helposti säätää oikeaan asentoon, aivan lapsesi hartioiden yläpuolelle, yhdellä kädellä - jopa lapsen istuessa. Lisäksi niskatuki on ergonomisesti suunniteltu tukemaan lapsesi päätä hänen nukahtaessa.

Vyö ISOFIX-kiinnityksellä

Tämä lastenistuin on asennettava käyttämällä ajoneuvon 3-pistevyötä sekä autosi ISOFIX-kiinnityspisteitä. Tämä varmistaa vakaan ja turvallisen yhteyden turvaistuimen ja auton välille, vaikka lapsi ei istu siinä. Tarkista ajoneuvoluettelomme tai FIT FINDER® tuotesivulta, onko turvaistuin yhteensopiva autosi kanssa.

vyöllä

Tämä lastenistuin voidaan asentaa auton 3-pistevyöllä. Tämä vaihtoehto on kätevä, jos siirrät turvaistuimen eri autoihin, joissa kaikissa ei välttämättä ole ISOFIX-kiinnityspisteitä. Turvavyön ohjaimet autonistuimella auttavat asentamaan istuimen oikein. Tarkista ajoneuvon omistajan käsikirjasta sopivat istuimet ja kysy paikalliselta jälleenmyyjältäsi testiasennus autoosi (kysy Britax Römerin kouluttamalta työntekijältä), ennen kuin ostat turvaistuimen.


kidinn:stä, omasta lapsetverkkokaupastasi, löydät suuren määrän eri kokoisia ja mallisia Britax Römer Auton Istuin Kidfix² tuotteita monissa iloisissa väreissä. Lisäksi, valikoimastamme löydät myös Britax Römer:n tuotteita, kuten Auton Istuin Kidfix², kuten Lastenhoito kategoriasta lapset verkkokaupastamme. Lue asiantuntijoidemme neuvot ja vinkit liittyen lapset varusteisiin ja tsekkaa myös Britax Römer Auton Istuin Kidfix²:n asiakasarviot.

Ominaisuudet Britax Römer Auton Istuin Kidfix²

Väri
Istuimen ryhmä
Asennus
Hyväksytty
Ominaisuudet
Suositeltu ikä
Suositeltu paino
Suositeltu korkeus

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up