up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Britax Römer

Britax Römer Auton Istuin Kidfix SL

Britax Römer Auton Istuin Kidfix SL

Britax Römer Auton Istuin Kidfix SL

Britax Römer Auton Istuin Kidfix SL

Britax Römer Auton Istuin Kidfix SL

Britax Römer Auton Istuin Kidfix SL

Britax Römer Auton Istuin Kidfix SL

Britax Römer Auton Istuin Kidfix SL

plus
  • Play videoBritax Römer Auton Istuin Kidfix SL
  • Britax Römer Auton Istuin Kidfix SL
  • Britax Römer Auton Istuin Kidfix SL
  • Britax Römer Auton Istuin Kidfix SL
  • Britax Römer Auton Istuin Kidfix SL
  • Britax Römer Auton Istuin Kidfix SL
  • Britax Römer Auton Istuin Kidfix SL
  • Britax Römer Auton Istuin Kidfix SL
  • Britax Römer Auton Istuin Kidfix SL

Britax Römer Auton Istuin Kidfix SL

Tuotekuvaus Britax Römer Auton Istuin Kidfix SL

Turvallisuuden yksinkertaistaminen

3,5 vuotta 12 vuotta | 15 36 kg

KIDFIX SL on korkealuokkainen istuin, jossa on joustavat asennusvaihtoehdot, jotka sopivat kaikkiin ajoneuvoihin - innovatiivisista pehmeistä salpa-liittimistä auton 3-pisteiseen turvavyöhön. Istuimen helppo siirtäminen ja asentaminen mahdollistaa vilkkaimman elämäntavan.

Hyvä tietää: ADAC (ADAC Motorwelt 11/2015) on testannut KIDFIX SL: tä, jonka luokitus on ”hyvä” ja asteikolla 1,8.

Suuret sivusuunnat mukavuutta ja turvallisuutta varten

KIDFIX SL on ylimääräinen suojaustaso, jossa on syvä, pehmeästi pehmustetut sivusuojukset, jotka on suunniteltu antamaan mukavuutta ja turvallisuutta, jota vanhemmat lapset tarvitsevat matkoilla. Se suojaa lapsesi pään ja lonkkaan ja varmistaa, että jokainen matka on turvallinen.

Helppo asentaa ja mukavuutta

KIDFIX SL asennetaan ajoneuvon ISOFIX-kiinnityspisteiden avulla nopeasti ja yksinkertaisesti ajoneuvoon, vaikka istuimessa ei ole lapsia. Pehmeiden salpaliittimien ansiosta, jotka kiinnittyvät erikseen, kiinnityspisteiden löytäminen ja kiinnittäminen on helpompaa. Turvavöiden ohjaimet säätyvät automaattisesti, kun muutat pääntukien korkeutta niin, että turvavyö on aina oikein sijoitettu, jotta lapsesi sopisi oikein. Kun lapsi kasvaa ja olkapäät saavat leveämmän, V-muotoinen selkänoja takaa miellyttävän istuvuuden kaikkialle.

Ominaisuudet:

Irrotettava kansi

Asiat voivat sotkea autojen juomissa voi vuotaa ja lapset voivat saada auton sairaaksi. Siksi olemme suunnitelleet konepestävän istuimen kannen, joka voidaan helposti poistaa, joten voit puhdistaa nopeasti ja päästä matkalle.

Highback-tehostussuoja

Highback-vahvistimet suojaavat lasta kolmella eri tavalla: istuinkuorella suojataan lapsesi lonkkaan, erityisesti sivuvaikutuksen sattuessa; ylempi ja alempi hihnanohjain takaavat turvavyön oikean paikannuksen; ja pehmustettu niskatuki takaa turvallisuuden ja mukavuuden lapsesi pään ja kaulan kannalta.

Helppo säätää, ergonominen pääntuki

Pääntukimme on suunniteltu erityisesti vanhemmille lapsille, kun käytät kolmipistevyötä turvavyön kiinnittämiseksi auton istuimeen. Se voidaan helposti säätää oikeaan asentoon, juuri lapsen hartioiden yläpuolelle, yhdellä kädellä - vaikka istuivat istuimessa. Lisäksi niskatuki on ergonomisesti suunniteltu tukemaan lapsen päätä, kun he nukahtavat.

Säädettävä V-muotoinen selkänoja

V-muotoinen selkänoja on suunniteltu antamaan optimaalista tukea kasvavalle lapsellesi. Lisäksi säädettävä selkänoja mahdollistaa ajoneuvon istuimen kulman sovittamisen, jolloin lapsella on parempi istuvuus ja miellyttävä sijainti.

Hihna ISOFIX-kiinnikkeellä

Tämä lasten autonistuin on asennettava ajoneuvon 3-pisteisellä turvavyöllä sekä auton ISOFIX-kiinnityspisteillä. Tämä takaa hyvän ja turvallisen yhteyden lapsen auton istuimen ja auton välille, vaikka lapsi ei istu siinä. KIDFIX SL: ssä on integroidut pehmeät salpaliittimet, joiden avulla voit helposti liittää yhden ISOFIX-liitännän autosi kiinnityspisteeseen ja sitten toiseen asennukseen helpommin, erityisesti autoissa, joissa ISOFIX-kiinnityspisteet ovat vaikeasti saavutettavissa. Kun olet kiinnittänyt molemmat liittimet, vedä säätöhihna kiristämällä ISOFIX-kiinnitysasennus. Pehmeitä salpaliittimiä on aina käytettävä auton 3-pistevyön turvavyön lisäksi, jotta saavutetaan erinomainen suorituskyky onnettomuuden sattuessa. Tarkista ajoneuvoluettelo tai FIT FINDER® tuotesivulta, onko auton istuin yhteensopiva autosi kanssa.

vyöllä

Tämä lastenvaunu voidaan asentaa auton 3-pisteisellä turvavyöllä. Tämä vaihtoehto on kätevä, jos siirrät auton istuimen eri autoihin, joissa ei välttämättä ole ISOFIX-kiinnityspisteitä. Auton istuimen turvavöiden ohjaimet auttavat asentamaan istuimen oikein. Tarkista ajoneuvon omistajan käsikirja sopivista istumapaikoista ja kysy paikalliselta jälleenmyyjältäsi testiasennus autossasi (kysy Britax Römerin kouluttamaa henkilökuntaa) ennen kuin ostat auton istuimen.


Jos olet kiinnostunut Britax Römer:n Auton Istuin Kidfix SL tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Lastenhoito tuotteet Britax Römer-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Britax Römer suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia lapset tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Britax Römer Auton Istuin Kidfix SL jo tänään!

Ominaisuudet Britax Römer Auton Istuin Kidfix SL

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up