up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Britax Römer

Britax Römer Auton Istuin King II

Britax Römer Auton Istuin King II

Britax Römer Auton Istuin King II

Britax Römer Auton Istuin King II

Britax Römer Auton Istuin King II

Britax Römer Auton Istuin King II

Britax Römer Auton Istuin King II

Britax Römer Auton Istuin King II

plus
  • Play videoBritax Römer Auton Istuin King II
  • Britax Römer Auton Istuin King II
  • Britax Römer Auton Istuin King II
  • Britax Römer Auton Istuin King II
  • Britax Römer Auton Istuin King II
  • Britax Römer Auton Istuin King II
  • Britax Römer Auton Istuin King II
  • Britax Römer Auton Istuin King II
  • Britax Römer Auton Istuin King II

Britax Römer Auton Istuin King II

Tuotekuvaus Britax Römer Auton Istuin King II

Helposti asennettu useimpiin autoihin

9 kuukautta 4 vuotta | 9 18 kg

Kun yhdistät turvallisuuden mukavuussyistä, KING II -laitteessa on integroitu sivu- ja etusuoja, joka on turvallisempi. Useita lepotiloja takaavat miellyttävän matkan nukkuvalle lapsellesi. Lisäksi patentoitu turvavyön kiristysjärjestelmä, jossa on kallistuva istuinalue, mahdollistaa turvallisen ja vaivattoman asennuksen joka kerta.

Hyvä tietää: ADAC on testannut KING II: n (ADAC Online 06/2016), jonka luokitus on "HYVÄ" ja palkkaluokka 2.3.

Erinomainen yhteensopivuus, yksinkertainen asennus

KING II on monipuolinen ja helppo asentaa kaikkiin autoihin, joissa on 3 pisteen turvavyöt. Kallistuvan istuimen ansiosta turvavyötä voidaan käyttää paremmin ja näkyvämmin. Kun turvavyö on asennettu, istuin sulkeutuu automaattisesti turvavyön varmistamiseksi.

Ominaisuudet:

Nopea poisto

Asiat voivat saada melko sotkuista tiellä. Juomat voivat vuotaa ja lapset voivat saada auton sairaaksi. Siksi suunnittelimme konepestävän istuimen kannen, joka voidaan helposti irrottaa irrottamatta valjaita, joten voit puhdistaa nopeasti ja päästä matkalle.

Kallistuva istuimen ja turvavyön kiristysjärjestelmä

Patentoitu turvavyön kiristysjärjestelmä ja kallistuva istuinalue mahdollistavat istuimen yksinkertaisen, turvallisen ja tiukan asennuksen auton 3-pisteisellä turvavyöllä. Istuma-alue kallistuu eteenpäin, jolloin voit helposti asentaa turvavyön, ja istuimen sulkeminen automaattisesti kiinnittää turvavyön, jotta istuvuus on turvallinen.

Syvät, suojaavat puolen siivet

Pehmeät, pehmustetut sivusuuntamme toimivat suojakookonina, joka auttaa imemään sivuvaikutuksesta johtuvan voiman, mikä vähentää lapsesi vammojen riskiä.

Helppo säädettävä niskatuki ja valjaat

Pehmustettu niskatuki ja valjaat voidaan helposti säätää yhdellä kädellä lapsen korkeuden mukaan. Ennen kuin asennat istuimen autoon, varmista, että niskatuki on oikeassa asennossa - aivan lapsen hartioiden yläpuolella.

5 pisteen valjaat

Uskomme, että 5 pisteen valjaat ovat turvallisin tapa suojata lapsesi istuimessa, koska se pitää lapsesi turvallisena ja tiukasti istuimen suojakuoressa. Törmäyksen sattuessa valjaat jakavat iskun voimat 5 pisteen kohdalle, kaksi olkapäillä, kaksi lantiolla ja toinen, jossa valjaat lukittuvat jalkojen väliin. Tämä auttaa suojelemaan lasta kaikilta iskun suunnilta.

Performance Chest Pads

Suorituskykyiset rintatyynymme tarjoavat mukavuutta ja vähentävät lapsen eteenpäin suuntautuvaa liikettä etupuolisessa törmäyksessä huolellisesti ja huolellisesti lapsen herkälle kaulalle. Ne auttavat myös levittämään voimia etusuojasta tasaisemmin lapsen hartioille ja rintaan.

Monipuoliset asennot

Lapsen pitäminen mukavana matkoilla on välttämätöntä. Siksi tämä istuin on suunniteltu siten, että se pystyy säätämään helposti neljällä viiltoasennolla.

Solki eteenpäin

Valjaiden solki pysyy etuasennossa, jotta lapsesi on helppo sijoittaa istuimeen, jotta se olisi helpompaa.

vyöllä

Tämä lastenvaunu voidaan asentaa auton 3-pisteisellä turvavyöllä. Tämä vaihtoehto on kätevä, jos siirrät auton istuimen eri autoihin, joissa ei välttämättä ole ISOFIX-kiinnityspisteitä. Auton istuimen turvavöiden ohjaimet auttavat asentamaan istuimen oikein. Tarkista ajoneuvon omistajan käsikirja sopivista istumapaikoista ja kysy paikalliselta jälleenmyyjältäsi testiasennus autossasi (kysy Britax Römerin kouluttamaa henkilökuntaa) ennen kuin ostat auton istuimen.


Jos haluat tietää lisää Britax Römer Auton Istuin King II:sta tai muista Britax Römer-merkkisistä tuotteista Lastenhoito kategoriassa kidinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia lapset:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Auton turvaistuin valikoimaamme, mistä voit valita lapsettuotteita Britax Römer:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Britax Römer Auton Istuin King II

Väri
Istuimen ryhmä
Asennus
Hyväksytty
Ominaisuudet
Suositeltu ikä
Suositeltu paino
Suositeltu korkeus

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up