up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Britax Römer

Britax Römer Auton Istuin Max Way

Britax Römer Auton Istuin Max Way

Britax Römer Auton Istuin Max Way

Britax Römer Auton Istuin Max Way

Britax Römer Auton Istuin Max Way

Britax Römer Auton Istuin Max Way

Britax Römer Auton Istuin Max Way

plus
  • Play videoBritax Römer Auton Istuin Max Way
  • Britax Römer Auton Istuin Max Way
  • Britax Römer Auton Istuin Max Way
  • Britax Römer Auton Istuin Max Way
  • Britax Römer Auton Istuin Max Way
  • Britax Römer Auton Istuin Max Way
  • Britax Römer Auton Istuin Max Way
  • Britax Römer Auton Istuin Max Way

Britax Römer Auton Istuin Max Way

Tuotekuvaus Britax Römer Auton Istuin Max Way

Todistettu lapsesi turvallisuus

9 kuukautta 6 vuotta | 9 25 kg

Plus Test -sertifioitu MAX WAY mahdollistaa pitkät taaksepäin suuntautuvat ajomatkat 9 - 25 kg. Moniasentoinen, säädettävä niskatuki ja valjaat mahdollistavat istuimen mukauttamisen kasvavan lapsen muuttuviin tarpeisiin, kun taas rintakehä ja vatsa ovat mukavat. MAX WAY on pienikokoinen istuin, joka mahdollistaa enemmän tilaa ajoneuvon takaosassa muille matkustajille.

Laajempi takapääty turvallisemman matkan kannalta

Taaksepäin suunnattuun asentoon MAX WAY soveltuu 9–25 kg: n lapsille, ja se tarjoaa laajennetun suojan noin 9 kuukauden ja 6 vuoden välillä. Jos edessä on törmäys, MAX WAY tukee lasta, kun sen runko työnnetään istuimeen ja pidetään sitä parempana suojana kuin eteenpäin suuntautuvalla istuimella. Tämän seurauksena kaulaan ja päähän kohdistuu vähemmän stressiä, mikä vähentää vamman mahdollisuutta.

Ominaisuudet:

Nopea poisto

Asiat voivat saada melko sotkuisia tiellä. Juomat voivat vuotaa ja lapset voivat saada auton sairaaksi. Siksi suunnittelimme konepestävän istuimen kannen, joka voidaan helposti irrottaa irrottamatta valjaita, joten voit puhdistaa nopeasti ja päästä matkalle.

Laajennettu taaksepäin

Taaksepäin suunnatut auton istuimet tarjoavat parhaan suojan etupuolisen törmäyksen sattuessa - yleisimpiä onnettomuuksia teillä. Edessä törmäyksessä taaksepäin suunnatun istuimen kanssa törmäysvoimat suunnataan istuimen takaosaan, kun taas jäljellä oleva energia jakautuu tasaisesti pään, kaulan ja ylävartalon yli. Eteenpäin suuntautuvalla istuimella iskun energia jakautuu eri tavoin istuimen rakenteeseen ja turvajärjestelmään - mikä voi mahdollisesti aiheuttaa enemmän energiaa lapsen kehoon. Suosittelemme, että lapset kulkevat taaksepäin niin pitkään kuin mahdollista.

Syvät, suojaavat puolen siivet

Pehmeät, pehmustetut sivusuuntamme toimivat suojakookonina, joka auttaa imemään sivuvaikutuksesta johtuvan voiman, mikä vähentää lapsesi loukkaantumisriskiä.

5 pisteen valjaat

Uskomme, että 5 pisteen valjaat ovat turvallisin tapa suojata lapsesi istuimessa, koska se pitää lapsesi turvallisena ja tiukasti istuimen suojakuoressa. Törmäyksen sattuessa valjaat jakavat iskun voimat 5 pisteen kohdalle, kaksi olkapäillä, kaksi lantiolla ja toinen, jossa valjaat soljet jalkojen väliin. Tämä auttaa suojaamaan lasta kaikilta iskun suunnilta.

Helppo säädettävä niskatuki ja valjaat

Pehmustettu niskatuki ja valjaat voidaan helposti säätää yhdellä kädellä lapsen korkeuden mukaan. Ennen kuin kiinnität pikkuisen valjaisiin, varmista, että niskatuki on oikeassa asennossa - juuri sen hartioiden yläpuolella.

Monipuoliset asennot

Lapsen pitäminen mukavana matkoilla on välttämätöntä. Siksi tämä istuin on suunniteltu monipuolisilla asennoilla, joita voit säätää helposti - tarjoamalla stressitöntä matkaa onnellisen lapsen kanssa.

Vyö, jossa on tukijalka ja alemmat kiinnittimet

Tämä lasten autonistuin voidaan asentaa auton 3-pisteisellä turvavyöllä. Tämä vaihtoehto on kätevä, jos siirrät auton istuimen eri autoihin, joissa ei välttämättä ole ISOFIX-kiinnityspisteitä. Auton istuimen turvavöiden ohjaimet auttavat asentamaan istuimen oikein. MAX WAY: n erityisvaatimukset - turvallinen asennus suoritetaan tukijalan ja alempien kiinnittimien avulla optimaalisen vakauden takaamiseksi. Tarkista ajoneuvoluettelo tai FIT FINDER® tuotesivulta, onko auton istuin yhteensopiva autosi kanssa.


kidinn:ssa olemme sitoutuneet tarjoamaan ainoastaan korkealaatuisia lapset tuotteita, jotka tekevät liikunnasta mukavaa ja nautinnollista. Oletko kiinnostunut ostamaan Britax Römer Auton Istuin Max Way? Olet onnekas, sillä kidinn:ssä, Lastenhoito katalogissa ja Auton turvaistuin kategoriassa, tarjoamme muita lapset tuotteita, jotka voivat täydentää varusteitasi. Tilaa nyt ja saat tuotteesi muutaman päivän kuluessa.

Ominaisuudet Britax Römer Auton Istuin Max Way

Väri
Istuimen ryhmä
Hyväksytty
Ominaisuudet
Suositeltu ikä
Suositeltu paino
Suositeltu korkeus

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up