up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Britax Römer

Britax Römer Auton Istuin Multi-Tech III

Britax Römer Auton Istuin Multi-Tech III

Britax Römer Auton Istuin Multi-Tech III

Britax Römer Auton Istuin Multi-Tech III

Britax Römer Auton Istuin Multi-Tech III

Britax Römer Auton Istuin Multi-Tech III

Britax Römer Auton Istuin Multi-Tech III

plus
  • Play videoBritax Römer Auton Istuin Multi-Tech III
  • Britax Römer Auton Istuin Multi-Tech III
  • Britax Römer Auton Istuin Multi-Tech III
  • Britax Römer Auton Istuin Multi-Tech III
  • Britax Römer Auton Istuin Multi-Tech III
  • Britax Römer Auton Istuin Multi-Tech III
  • Britax Römer Auton Istuin Multi-Tech III
  • Britax Römer Auton Istuin Multi-Tech III

Britax Römer Auton Istuin Multi-Tech III

Tuotekuvaus Britax Römer Auton Istuin Multi-Tech III

Siirry pidemmälle, turvallisemmaksi ja pidemmäksi

9 kuukautta 6 vuotta | 9 25 kg

Monipuolinen MULTI TECH III mahdollistaa laajennetun taaksepäin suuntautuvan ajonopeuden 9 kg: sta 25 kg: iin, jolloin on mahdollista käyttää eteenpäin suuntautuvaa asennusta. Säädettävä niskatuki ja valjaat sekä säädettävät leveysasennot mahdollistavat istuimen kasvavan lapsesi kanssa. Asennusindikaattoreilla ja optimaalisella sivutörmäyssuojalla MULTI TECH III antaa vanhemmille täydellisen turvallisuuden.

Optimaalinen suojaus, maksimaalinen joustavuus

Yhdistämällä joustavuuden turvallisuuteen MULTI TECH III tarjoaa lapsellesi maksimaalisen suojan pidempään. Soveltuu 9–25 kg: n lapsille (noin 9–6 vuotta), ja sitä voidaan käyttää taaksepäin suuntautuvassa asennossa. Tuloksena on vähemmän stressiä lapsen kaulaan ja päähän, mikä vähentää vamman mahdollisuutta. Tarpeesi ja mieltymystesi mukaan voit helposti vaihtaa istuimen eteenpäin suuntautuvaan asentoon.

Erinomainen sivutörmäyssuoja

MULTI TECH III tarjoaa entistä paremman suojan lapsellesi nyt SICT: llä, jolla on erinomainen sivutörmäyssuoja. Syvien ja pehmeästi pehmustettujen sivusuojien ja SICT: n ansiosta lapsesi on suojattu pään ja lonkan välillä sivutörmäyksen sattuessa. Tämä antaa lapsellesi kaikki tarvitsemansa mukavuuden ja turvallisuuden, jotta voit nauttia kaikesta matkasta täysin mielenrauhalla.

Ominaisuudet:

Irrotettava kansi

Asiat voivat sotkea autojen juomissa voi vuotaa ja lapset voivat saada auton sairaaksi. Siksi olemme suunnitelleet konepestävän istuimen kannen, joka voidaan helposti poistaa, joten voit puhdistaa nopeasti ja päästä matkalle.

Advanced Side Impact Protection - SICT

SICT tarjoaa korkeatasoisen suojan lapsellesi sivutörmäyksen sattuessa. Se vähentää iskuvoimaa minimoimalla auton ja auton istuimen välinen etäisyys ja muuttaa muotoaan imeäen energiaa ennen kuin se saavuttaa pikkuasi. Hyödynnä suojaus vain säätämällä SICT: tä sen oven istuimen puolella, joka on lähinnä ovea.

Laajennettu taaksepäin

Taaksepäin suunnatut auton istuimet tarjoavat parhaan suojan etu-törmäyksen sattuessa - yleisimpiä onnettomuuksia teillä. Edessä törmäyksessä taaksepäin suunnatun istuimen kanssa törmäysvoimat suunnataan istuimen takaosaan, kun taas jäljellä oleva energia jakautuu tasaisesti pään, kaulan ja ylävartalon yli. Eteenpäin suuntautuvalla istuimella iskun energia jakautuu eri tavalla istuimen rakenteeseen ja turvajärjestelmään - mikä voi mahdollisesti aiheuttaa enemmän energiaa lapsen kehoon. Suosittelemme, että lapset kulkevat taaksepäin niin pitkään kuin mahdollista.

Syvät, suojaavat puolen siivet

Pehmeät, pehmustetut sivusuuntamme toimivat suojakookonina, joka auttaa imemään sivuvaikutuksesta johtuvan voiman, mikä vähentää lapsesi loukkaantumisriskiä.

Performance Chest Pads

Suorituskykyiset rintatyynymme tarjoavat mukavuutta ja vähentävät lapsen eteenpäin suuntautuvaa liikettä etupuolisessa törmäyksessä huolellisesti ja huolellisesti lapsen herkälle kaulalle. Ne auttavat myös levittämään voimia etusuojasta tasaisemmin lapsen hartioille ja rintaan.

5 pisteen valjaat

Uskomme, että 5 pisteen valjaat ovat turvallisin tapa suojata lapsesi istuimessa, koska se pitää lapsesi turvallisena ja tiukasti istuimen suojakuoressa. Törmäyksen sattuessa valjaat jakavat iskun voimat 5 pisteen kohdalle, kaksi olkapäillä, kaksi lantiolla ja toinen, jossa valjaat lukittuvat jalkojen väliin. Tämä auttaa suojelemaan lasta kaikilta iskun suunnilta.

Helppo säädettävä niskatuki ja valjaat

Pehmustettu niskatuki ja valjaat voidaan helposti säätää yhdellä kädellä lapsen korkeuden mukaan. Ennen kuin kiinnität pikkuisen valjaisiin, varmista, että niskatuki on oikeassa asennossa - juuri sen yläpuolella.

Säädettävät leveysasennot

Kun lapsi kasvaa, niin heidän istuin kasvaa heidän kanssaan. Ei vain korkeus, vaan myös leveys. Lasten istuimen leveys voidaan säätää nopeasti ja helposti, jotta lapsi on mukava ja turvallinen.

Hihna, jossa on tukijalka ja alemmat kiinnittimet (taaksepäin)

Tämä lastenvaunu voidaan asentaa auton 3-pisteisellä turvavyöllä. Tämä vaihtoehto on kätevä, jos siirrät auton istuimen eri autoihin, joissa ei välttämättä ole ISOFIX-kiinnityspisteitä. Auton istuimen turvavöiden ohjaimet auttavat asentamaan istuimen oikein. MULTI TECH III: n erityisvaatimukset - turvallinen asennus suoritetaan tukijalan ja alemman kiinnittimen avulla optimaalisen vakauden takaamiseksi. Tarkista ajoneuvoluettelo tai FIT FINDER® tuotesivulta, onko auton istuin yhteensopiva autosi kanssa.

Vyö (eteenpäin)

Tämä lastenvaunu voidaan asentaa auton 3-pisteisellä turvavyöllä. Tämä vaihtoehto on kätevä, jos siirrät auton istuimen eri autoihin, joissa ei välttämättä ole ISOFIX-kiinnityspisteitä. Auton istuimen turvavöiden ohjaimet auttavat asentamaan istuimen oikein. Tarkista ajoneuvon omistajan käsikirja sopivista istumapaikoista ja kysy paikalliselta jälleenmyyjältäsi testiasennus autossasi (kysy Britax Römerin kouluttamaa henkilökuntaa) ennen kuin ostat auton istuimen. Huomaa: Enintään 18 kg: n lapsesi on kiinnitetty integroidulla 5-pisteisellä johtosarjalla. 15 kg: sta voit irrottaa integroidut valjaat ja kiinnittää lapsesi 3-pisteiseen ajoneuvon hihnaan.


Britax Römer Auton Istuin Multi-Tech III on täydellinen valinta täydentääksesi lapset varusteitasi. kidinn verkkokaupassa voit hyödyntää lukuisia etuja ja jos teet tilauksesi heti kidinn:ssa, saat tuotteesi kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Lisäksi, lapset verkkokaupastamme voit löytää muita lapset tuotteita, jotka sopivat yhteen Britax Römer Auton Istuin Multi-Tech III:n kanssa.

Ominaisuudet Britax Römer Auton Istuin Multi-Tech III

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up