up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Britax Römer

Britax Römer Back Seat Mirror

plus
  • Play videoBritax Römer Back Seat Mirror
  • Britax Römer Back Seat Mirror

Britax Römer Back Seat Mirror

Tuotekuvaus Britax Römer Back Seat Mirror

Selkänojan peili.

Tarjoaa varmuuden siitä, että vauva on laajennettu millä tahansa kulmalla.

Saatavana näihin tuotteisiin:

BABY SAFE PLUS SHR II, BABY SAFE i KOKO, DUALFIX, MAX FIX II, MULTI TECH II, ENSIMMÄINEN LUOKKA PLUS, MAX WAY, BABY SAFE, MULTI TECH III, DUALFIX i KOKO, SWINGFIX i KOKO, BABY SAFE² i KOKO, MAX WAY PLUS, DUALFIX M i SIZE, SWINGFIX M i SIZE.


Tervetuloa Britax Römer Back Seat Mirror erikoistarjoukseemme. kidinn:ssa, kuluttajat eivät ainoastaan löydä parhaan hintaisia lapsetvarusteita, mutta myös hyödyllistä tietoa lapsettuotteista ja asiantuntijoiden vinkkejä. Tuotteiden hinnat ovat päivitettyjä ja tuotesivuilta löydät kaikki tarvitsemasi suodattimet, jotta voit verrata samanlaisia tuotteita eri kategorioista, kuten Car seats accessories.

Ominaisuudet Britax Römer Back Seat Mirror

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up