up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Britax Römer

Britax Römer Comfort Insert

Britax Römer Comfort Insert

plus
  • Play videoBritax Römer Comfort Insert
  • Britax Römer Comfort Insert
  • Britax Römer Comfort Insert

Britax Römer Comfort Insert

Tuotekuvaus Britax Römer Comfort Insert

Tarjoaa mukavan ympäristön lapsellesi

Mukavuutta lisäävä lisäkorvaus auttaa vähentämään pienten lasten ja auton istuimen sivujen välistä tilaa ja lisää mukavuutta. Sitä voidaan käyttää ECE R44 -istuimiin, joiden integroitu valjaat ovat 9 kg, ja ECE R129 (i-koko) hyväksytyille autonistuimille, joiden integroitu valjaat ovat 60 cm taaksepäin tai 76 cm eteenpäin. Mukavuuslisä ei korvaa vastasyntynyttä inserttiä eikä sitä saa käyttää imeväisillä.

Saatavana näihin tuotteisiin:

MAX FIX II, FIRST CLASS PLUS, DUALFIX, DUALFIX i KOKO, DUALFIX M i SIZE, SWINGFIX i KOKO, SWINGFIX M i SIZE, TRIFIX² i KOKO, SAFEFIX PLUS, KING II, KING II LS, KING II ATS, VERSAFIX, DUO PLUS , ECLIPSE, MAX WAY, MAX WAY PLUS, MULTI TECH III, ADVANSAFIX III SICT, EVOLVA 1 2 3, EVOLVA 1 2 3 PLUS, EVOLVA 1 2 3 SL SICT, ADVANSAFIX IV R,


Tutustu nyt kaikkiin Lastenhoito tuotteisiimme, jotka löydät kidinn:sta, kuten Britax Römer Comfort Insert. Osta nyt Britax Römer Comfort Insert ja säästä paljon puhdasta rahaa Car seats accessories tuotteista. Lisäksi, Britax Römer-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että lapsetverkkokaupastamme voit löytää Britax Römer Comfort Insert:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? kidinn:n Lastenhoito tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Britax Römer Comfort Insert

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Hyvin

-

No, jotta poikani pää ei putoa brittiläiseen päämajaansa M-isize. Toimitusaika on liian pitkä, mutta koska poikani ei enää pääse putoamaan.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up