up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Britax Römer

Britax Römer Pehmeä Toppi B-Ready

plus
  • Play videoBritax Römer Pehmeä Toppi B-Ready
  • Britax Römer Pehmeä Toppi B-Ready

Britax Römer Pehmeä Toppi B-Ready

Tuotekuvaus Britax Römer Pehmeä Toppi B-Ready

Toinen istuinyksikkö B VALMIS.

Helppo lisätä toinen lapsi.

Toisen istuinyksikön avulla voit mukauttaa B READY -laitteesi riviin tandem-rattaaseen, jossa on muutama yksinkertainen napsautus. Sen moniasentoinen selkänoja auttaa pitämään pikku matkustajasi erityisen miellyttävänä, kun taas sen UPF 50+ aurinkosuoja ja katselukuva suojaavat heitä auringolta. Toinen istuinyksikkö sisältää yläsovitinyksikön, takapyöränsuojien ja lapsen kantokotelon jatkosovittimet.

Mitat:

Paino: 2,5 kg.

Varmuuskopiointi: 46 cm.

Istuimen pohja: 24,5 x 30 cm.


Jos olet kiinnostunut Britax Römer:n Pehmeä Toppi B-Ready tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Lastenhoito tuotteet Britax Römer-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Britax Römer suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia lapset tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Britax Römer Pehmeä Toppi B-Ready jo tänään!

Ominaisuudet Britax Römer Pehmeä Toppi B-Ready

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up